Potrzebuję, aby jakaś dobra dusza zrobiła mi trochę zdjęć spod maski swojej lub czyjejś beczki. Dokładnie rzecz ujmując chodzi mi o powrót oraz zasilenie nagrzewnicy (zasilenie według EPC znlazłem sobie, ale chciałbym zobaczyć dokładny kształt przewodu, mam natomiast problem ze znalezieniem powrotu) i jakieś dosyć dokładne zdjęcia wiązki elektrycznej. Tu chodzi mi o to która wtyczka gdzie na silniku idzie (wtrysk zimnego odpału, "sterownik" zimnego odpału, czujnik temp. cieczy), zdjęcia poglądowe roździelnika plusa przy akumulatorze, oraz zdjęcia zasilenia cewki. Mam mały problem z ogarnięciem tego wszystkiego, a nie chce popalić czegoś. W aucie w oryginale było 2.3 na gaźniku, Niemiec przełożył M110, część instalacji była dokładana, natomiast na moje oko część wydaje się zupełnie niepotrzebna, dlatego chciałbym "zobaczyć" jak to wygląda w oryginalnym 2.8. Chyba, że ktoś dysponuje schematem elektrzycznym do M110 w beczce...
Pozdrawiam
Paweł
EDIT: zdjęcia mogą być wrzucone tutaj dla potomności, na mojego maila, albo na jakiegoś imageshacka.
_________________ '76 Mercedes-Benz 123.023 240D '02 Mercedes-Benz 203.216 C270CDI '03 VW Golf 1.9TDI Basis bez niczego
"Lepiej 5 minut później, niż 50 lat za wcześnie"
|