Witam, wiele się mówi na temat szpecenia klasycznych mercedesów, ludzie ograniczeni lubią pododawać spojlery, dziwne barwy auta i inne wybryki natury, takim projektom mówimy NIE. Są też jednak ludzie z bardziej wykształconą wyobraźnią i pojęciem w tym temacie, którzy bardzo często ratują złomowane auta, aby zamienić je w monstra lub auta robione po prostu pod siebie, jestem zdania że lepszy mercedes w ładnej aranżacji niż w ogóle. Stąd moje zainteresowanie projektami profesjonalistów nad klasycznymi autami, może część z was to zna, może nie, ale dodaję to tutaj, a jestem pewien że takich aut i ludzi z ową pasją jest o wiele więcej.
http://speedhunters.com/archive/2011/10/31/car-spotlight-gt-gt-valtonen-motorsport-w123.aspxMoże nie rozwódźmy się zbytnio na temat wzoru felg itp, bo każdy ma swoje gusta, jak dla mnie akurat tutaj te nie pasują, ale spójrzmy na serce i zapał w pracy gościa który nie żyłował hondy czy bmw (może i one od tego są, ale oryginalność też ma znaczenie) a wybrał właśnie poczciwego w123.
Powiedzcie szczerze, spotykacie go na zlocie, co mu mówicie ? Oglądacie jego auto czy przechodzicie obok z pogardą ?
Pozdrawiam i bez jadu, mój pozostaje w 'serii', a przynajmniej będę powoli do tego dążył