Powiem tak, jestem po oględzinach...
Auto sprawne - jeździ, skręca hamuje etc.
Po przełączeniu skrzyni na D - trochę faluje... Na N czy P wszystko ok... Kwestia regulacji??
Stomek pisze:
Ten wygląda jak typowy ślubowóz, więc jeśli podoba się Tobie to może być coś dla Ciebie wart. Inaczej to skrzydlak o wątpliwej wartości na rynku prawdziwych zabytków.
Powiesz coś jaśniej??
Jeśli chodzi o dokumenty to jest pełna Polska historia, plus kopia brief, abmeldung etc. Jest też opinia rzeczoznawcy przed wpisaniem do rejestru - w opinii napisane prawie 100% zgodność z oryginałem... I to mnie trochę dziwi...
Był remont blacharsko/lakierniczy, wymiana wnętrza - obszycie oraz wymiany mechaniczne - silnik suchy, sporo nowych rzeczy pod maską, oraz porobione zawieszenie etc. między 2009 a 2011. Prowadzi się dobrze, skrzynia zmienia fajnie...
Co mnie martwi:
1) Lewa kieszeń bagażnika - rdza powierzchowna - jest tam odpływ - dziurka i wg.mnie brakuje tak jakieś gumki. W prawej kieszeni do symetrycznej dziurki poprowadzony wężyk
2) Zderzak tył - wygląda słabo - zmatowiały, porysowany - idzie to kupić, czy oddać do chromowania?? Rdzy nie ma...
3) Chromy wokół auta - na drzwiach etc. - potrzeba im dobrej polerki lub chromowania
4) Uszczelki szyb - wszystkie są oryginalne i trochę słabe
5) Wnętrze szyte, ale zrobione na oryginalny wzór i wg.bardzo ładne
6) Podłoga z lewej strony od wewnątrz - wg.mnie powierzchowna rdza - chyba do wyczyszczenia i zakonserwowania - wszystko twarde i całe - też brakuje chyba jakiś gumek odpływów... Od spodu robiłem tylko zdjęcia - ale odpada konserwacja i widać walczącą rudą - tego się trochę boje...
7) Lampy tył - przepuszczają wilgoć i mają słabe chromy

Prawe tylne drzwi - pęknięcie lakieru
9) Ściana grodziowa ok
10) Komora silnika mega fajna...
11) Silnik suchy, widać, że zadbano o niego przy remoncie - nowe części etc.
12) Zderzak przód - potrzebna polerka lub chromowanie...
13) Lampa przód - prawa zmieniona, lewa matowa
14) Mechanicznie wygląda tip-top
15) Lakier - odświeżyć - dobre mycie, ewentualnie polerka i będzie tip-top
16) Silnik do regulacji wolne obroty na D - na pozostałych biegach ok, fajnie się wkręca etc.
17) Skrzynia jak na te lata zmienia dobrze...
Stomek wg.Ciebie jakich natychmiastowych zabiegów wymaga to auto??