MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest wt sie 19, 2025 8:06 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Bukol pisze:
Wrobel pisze:
Ps. Jestem zwolennikiem oryginalnego Beckera w beczce, wiec jak moją Coupetką nie bede juz jeździł na codzien założę oryginał. Niestety w przypadku dobre nagłoścnienie/oryginalność trudno o kompromis.

Zawsze można zamontować nowszy model Beckera - gra świetnie i nie jest tak krzykliwy jak pajaniery i soniaki (kolorowe pulsujące wyświetlacze itp). Do 124 kupiłem Beckera z C-klasy: grał super i wyglądał tak jak do MB przystało - dyskretny, czarny, podświetlony na biało.

Widziałem ostatnio u Seby w 114 nowszego Beckera i pomysł wstawienia podobnego pod moj zestaw bardzo mi się spodobał. Masz rację co do wyglądu-taki jak ma być w MB.

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
Wrobel pisze:
Widzę, że należysz do tych, którzy do wymiany bezpiecznika wzywają "fachowca" [hehe]
A soobwoofer akurat robiłem u profesjonalistów, Panie Sebian :)

Bezpieczniki wymieniam sam, ale widziałem już tyle różnych pomysłów, że ręce tylko opadały [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
Klubowicz

mroziu pisze:
Jutro wieczorkiem wrzuce foty glosnikow - musze sciagnac u mojej kobitki na kompie..

Jak się zatem fotki mają? Bo "jutro" było 2 dni temu [oczko] [zlosnik] Poproszę również kopię na maila [cool]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
Klubowicz

Sebian pisze:
mroziu pisze:
Jutro wieczorkiem wrzuce foty glosnikow - musze sciagnac u mojej kobitki na kompie..

Jak się zatem fotki mają? Bo "jutro" było 2 dni temu [oczko] [zlosnik] Poproszę również kopię na maila [cool]

Po dwóch miesiącach czekania i niedoczekania pozwolę się zapytać o te fotki [oczko] Jestem przed wymianą nagłośnienia [cool]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Witam wszystkich

Ja mam w mojej "beczułce" zestaw Creative Inspire 4.1 :) 4x satelity i Subwoofer + kontroler Volume.
http://pl.europe.creative.com/estore/pr ... p?prod=335
Dorobiłem sobie zasilanie (12V) i śmiga super :) (jak na taką cenę i jakość sprzętu). Jeśli chce się słuchać klasyki albo czegoś spokojnego to nadaje się super. Subwoofer daj wtedy naprawdę miękki bas. No a jak się przegina to wtedy już przestaje być milusio gdyż satelity mają małą średnicę głośników. Ale ogólnie za 50 euro nie zamontuje nic lepszego w kwesti jakości dźwieku. Z mocą jest gorzej, ale ja jako muzyk nie patrzę na to :) Polecam [oczko]

Pozdrawiam
MercBeginner

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5

Strefa czasowa UTC+02:00