Nie wiem czy to sie tak nie opłaca bo Red bull kosztuje cos koło 1,9 cos tam złotego.Wiec 1,3 zł na litrze! to sporo.(jeden zbiornik w aucie ma ok 60 litrow lub wiecej ),prosze policzyc jak ktos duzo jezdzi to sie opłaca! Ale juz słysze ze sie silnik rozleci i takie tam-podobno jedna(a moze i wiecej) S 400 CDI przeleciała 200 tys km i nic jej nie było tylko trzeba było czesciej zmieniac oliwe bo komputer skracał okres pomiedzy zmianami oleju-wynika to zapewne z wiekszej nieco zawartosci siarki!.A i zeby nie było te chistoryje czytałem na forum TDI-TUNING na ich forum była długa dyskusja na temat tego paliwa.To ze teraz jest trudne do kupienia i nielegalne to juz zupełnie inna histora.A dla porownania.Miałem jakas pierdołe do załatwienia w warsztacie BOSCHA gdzie robią tylko wtryski i diesla.wiec specjalnie sie pytam jak to jest z opałem-wiec gosc mowi ze opał to tak srednio szkodzi bo zazwyczaj nie jest podrabiany i mieszany z jakiegos syfu-ale powiedział mi taka historyje-Przyciagneli im chyba IVECO i pompa złom,wiec zrobili auto pojechało za pare dni to samo,nie chodzi pompa kaput,wiec robia znowu,za pare dni znowu nasznurku sie zjawia- to im dało do myslenia i zajrzali do zbiornika.Była tam jaks ropa tanlowana na stacji niby dobra ale na jednym zbiorniku rozwaliły sie trzy pompy

Mam teraz zagadke-co było w tej"ropie" ze pompy wysiadały? nie wiem i nie chce wiedziec.Ale czasami mozna sie na rtopie przejechac a na paliwie niby szkodliwym jezdzic i jezdzic!