SKOWRON pisze:
fullsize pisze:
W sobotę jadę zobaczyć to auto:
http://moto.allegro.pl/kolekcjonerski-m ... 04735.htmlCzy komuś na zdjęciach w ogłoszeniu rzucają się w oko jakieś nieprawidłowości?
i co, widział? wziął?
Widział, jeździł, pokopał w opony i nie wziął. Raczej tez nie weźmie. Już pisze dlaczego nie weźmie:
- Rdza na progach przy otworach na lewarek i wszystkich nadkolach (za kołami)
- Rdza na dole przy uszczelce przedniej szyby
- Wydaje mi się, że automat już trochę przeciąga, ale może to być też wina niskiego poziomu płynu w skrzyni (poniżej minimum, pan myślał że płynu w skrzyni się nie wymienia

)
- Wypierdziany fotel kierowcy
- Luzy w układzie kierowniczym
- Brak jakiejkolwiek dokumentacji. W książce serwisowej tylko trzy wpisy. Ostatni z...lipca 1983 roku przy przebiegu 21tkm

To również podważa oryginalność przebiegu.
Co do tej rdzy, to nie wyglądało to masakrycznie, ale naoglądałem się już sporo zdjęć ładnych beczek, w których pod spodem była tragedia...
Plusy:
- Zdrowa podłoga
- Oprócz prawego tylnego błotnika, oryginalny lakier.
- Silnik równo pracuje, auto ogólnie w niezłej kondycji mechanicznej (oprócz tego automatu).
- Bardzo ładne wnętrze.
Ogólnie auto niezłe, ale na pewno nie warte 13k pln, za które właściciel chce je sprzedać. Wg mnie max to 8-10k pln.
VIN: WDB12322312148173
W przyszłym tygodniu jestem ustawiony z THC na oglądanie taksówki - jak będzie dobrze, to będę musiał się spinać ze sprzedażą tego mojego tapczana