(me: how) pisze:
Bukol pisze:
Piękna skóra. Piękne wnętrze. Piękny kolor. Tylko cyrkle zdejmij i będzie ideał. Poza tym, progi powinny być chyba czarne.
A dokładniej ciemnoszare + uszczelka, która też gdzieś zaginęłą razem z otworami, no ale mimo wszystko bomba!
Pozdrawiam ponownie,
Jeśli chodzi o progi to fakt iż nie są w takim kolorze jak trzeba zwdzięczam sobie. A mianowicie po przywiezieniu autka zdarty został cały "baranek" z podwozia i nałożony nowy, lakiernik pomalował progi zgodnie z nadwoziem i są takie jakie są. Jeśli chodzi o wnętrze to dzisiaj otrzymałem przesyłkę z drewnianą gałką od biegów, kemowym mieszkiem oraz drewnianą kierownicą

- będzie jakoś inaczej. Dzisiaj również odebrałem autko od diagnosty i jestem spokojny ponieważ ciśnienie na cylindrach 11,5 i wszystko ustawione jak złoto.
Mogę już teraz podzielić się informacjami na temat zużycia paliwa chociaż nie powiem pewnie nic nowego

, a mianowicie w mieście 16l a na trasie przy 130km/h 10l. Ale jak to mówi mój znajomy (opinię w pełni popieram) jak chłop kupi konia to i na owies musi mieć
PS. Jak umyję autko to podeślę kilka fotem nadwozia. I jeszcze jedno, ponieważ po przywiezieniu zdejmowałem wszystkie chromowane ozdoby z błotników i nie ma na nach śladu rdzy to ściągnę je i pochwalę się fotkami, może rzeczywiście będzie ładniej.