MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt sie 29, 2025 1:42 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

(me: how) pisze:
Bukol pisze:
Piękna skóra. Piękne wnętrze. Piękny kolor. Tylko cyrkle zdejmij i będzie ideał. Poza tym, progi powinny być chyba czarne.

A dokładniej ciemnoszare + uszczelka, która też gdzieś zaginęłą razem z otworami, no ale mimo wszystko bomba!

Pozdrawiam ponownie,

Jeśli chodzi o progi to fakt iż nie są w takim kolorze jak trzeba zwdzięczam sobie. A mianowicie po przywiezieniu autka zdarty został cały "baranek" z podwozia i nałożony nowy, lakiernik pomalował progi zgodnie z nadwoziem i są takie jakie są. Jeśli chodzi o wnętrze to dzisiaj otrzymałem przesyłkę z drewnianą gałką od biegów, kemowym mieszkiem oraz drewnianą kierownicą :) - będzie jakoś inaczej. Dzisiaj również odebrałem autko od diagnosty i jestem spokojny ponieważ ciśnienie na cylindrach 11,5 i wszystko ustawione jak złoto.
Mogę już teraz podzielić się informacjami na temat zużycia paliwa chociaż nie powiem pewnie nic nowego :) , a mianowicie w mieście 16l a na trasie przy 130km/h 10l. Ale jak to mówi mój znajomy (opinię w pełni popieram) jak chłop kupi konia to i na owies musi mieć :)

PS. Jak umyję autko to podeślę kilka fotem nadwozia. I jeszcze jedno, ponieważ po przywiezieniu zdejmowałem wszystkie chromowane ozdoby z błotników i nie ma na nach śladu rdzy to ściągnę je i pochwalę się fotkami, może rzeczywiście będzie ładniej.

Było MB 124 300CE-24

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Piekny kolor, jeszcze piekniejsze wnetrze.

Przepiekne połaczenie !! [cool] [usmiech] [happy]

MIKE SANDERs Korrosionsschutzfett
www.bezkorozji.pl
535-466-616

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Prosze moze przemysl załozenie drewnianej kierownicy-moim zdaniem popsuje to efekt.....a co do gałki i mieszka to popieram !-oryginalny mieszek jest tragiczny!A w naszych warunkach drogowych to cyrkle sa wykluczone(sól) jak nie ma rdzy to z tymi chromami na pewno bedzie!!! ja bym to sciagnął ;)

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

rewelacyjne autko!!
qrde ja chcę qpe... :cry:

a z tymi cyrklami to tak jak mówią koledzy, ładniej będzie bez nich ;)

pozdro

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00