kielbik pisze:
Ale skad to przeswiadczenie, ze dziadek nie moze dbac o beke niegorzej niz smigalacy malolat? Dlaczego nikt nie przychodzi do misiakow w wypasionych SECach czy lochach i nie pyta czy nie chcieliby tych aut sprzedac? Przeciez tez ladne, a taki kark jeden z drugim napewno nie dba lepiej niz smigajacy malolat.
Ja jestem przeświadczony, że dziadki dbają, nie wszyscy, ale większość tak.Także młody miłośnik marki równiez w sposób odpowiedni zadba o samochód w fajnym stanie.
Dobrze wiesz po co jakieś karki kupują szybkie drogie auta, dla lansu.
Eksploatują w sposób barbarzyński,ale ich cyrk ich małpy.
Znam jednego, teraz co prawda kark mu zmalał ,ale dba o swoje auta jak maniak, akurat maniak audi.
kielbik pisze:
THC pisze:
Emzetkę miałem kilka lat , wyglądała jak nowa i nie przerobiłem na choppera itp.Także chyba sie mylisz.
No to fajnie, pytanie tylko co sie z nia dzieje teraz?
Wiem, że fajnie

odpowiedź :MZ wziął mój wujek, dostawił do swojej kolekcji, a mi w ten sposób dorzucił do mercedesa.
kielbik pisze:
Moze i moj poprzedni post jest nazbyt emocjonalny ale widzialem juz kilka naprawde ladnych samochodow, ktorych wlasciciele - najczesciej starsi ludzie - pilowani byli przez narwana mlodziez. I potem widzialem te auta po kilku miesiacach jako dogorywajace wraki. Jedno skonczylo zywot nawet jeszcze szybciej owiniete wokol latarni. Dobrze, ze nikomu nic sie nie stalo.
Nawet na forum ktoś kiedyś opisywał taka smutną historię jednego z 3074 sztuk 280C.Zdarzają się i takie młotki,ale nie zakładaj, ze teraz też taka osoba założyła temat.Różni są ludzie .
kielbik pisze:
To dla mnie jakas nowosc

. Mam co prawda termin z
Wasylem ale o Tobie nic nie slyszalem. W sumie to mozemy nawet zrobic malego spota. Mam w kazdym razie nadzieje, ze to nie zadne grozby pod moim adresem?

Robert, zamkniemy Cie w kanale i będziemy więzić dokąd nie wyjaśnisz swojego nazbyt emocjonalnego tonu

:):)A potem zrobimy spot

kielbik pisze:
THC pisze:
kielbik Coś Ci się poprzestawiało w bańce?
Nie wiem, mozliwe...
Zdarza się każdemu ....
kielbik pisze:
Motyla noga! Mam juz 10 aut, z tego na chodzie 3 a tak naprawde zeby wsiasc i jechac to jedno, moze dwa

No i luz, od przybytku głowa nie boli,ale wyjątkowo podoba mi sie Twoja granatowa ascona, mało ich już , nawet tych z ostatniej serii.
Pozdrawiam
RAFAŁ 99 pisze:
HMM nie sądzę żeby któryś z nas tu piszących jest nekrofilem (może się mylę)

Nie mam zamiaru go ruchać
Raczej miałeś na myśli gerontofila.
Dobrze , że znamy Twoje zamiary , jakoś tak bezpieczniej teraz