No muszę się chyba ogolić na łyso, bo do wczoraj (właściwie do dzisiaj...) byłem przekonany, że te wersje specjalne naprawdę istniały wyprodukowane w 'jakiejś tam' niewielkiej liczbie egzemplarzy.
ixes pisze:
Myśle, że Tobie się nie chciało i łatwiej to ściągnąć z internetu.
Fakt, ściągnąłem to z internetu, ale nie wczoraj, ale 5 (pięć) lat temu, w czasach gdy jeszcze nie miałem co marzyć o sieci w mojej wiosce. Nie wiem już jednak skąd to ściągnąłem, nie mogę znaleźć już tej fotki przez Google...
Nie drążyłem więcej tematu, wczoraj sobie o tym przypomniałem, przekopałem stare płytki, znalazłem i wrzuciłem tutaj. Mam też to drugie zdjęcie, ze 'zwykłymi' Beczkami które wrzucił
Kamael i obie te fotki nie raz i nie dwa lądowały u mnie na tapecie, ale nigdy jednej z drugą nie porównywałem pod kątem "czym różnią się te dwa obrazki".
Muszę przyznać, że jak dla mnie to było dość realistyczne, że kreatywni inżynierowie ze Stuttgartu w wolnej chwili 'machneli' sobie takie coś i przyznam, że ten CEL mi się nawet bardzo podoba...
Swoją drogą to szacunek dla tego kto zrobił ten remake, bo naprawdę musiał się przyłożyć do roboty...