Piotreks pisze:
hm..no przyznam, ze ja też serwisuję moją beczkę u p. MIanowskiego. Jest tam dwóch braci i naprawde uczciwie mogę polecić. NIGDY nie zdarzyły mi się poprawki po ich pracy.
pozdrawiam
Stary temat, ale pomyślałem że warto odświeżyć.
Byłem parę razy u p. Mianowskiego na Chełmżyńskiej i potwierdzam że robią rzetelnie, ceny mają niewygórowane a terminy przyzwoite. Ponadto świetne podejście do klienta:
- kiedy umawialiśmy się na telefon np. nazajutrz (po zdiagnozowaniu przez nich problemu czy konsultacji z innym specjalistą) - ten telefon następował
- miałem trudności ze zjawieniem się w godzinach otwarcia warsztatu (pracuję dość daleko), ale nie było problemu żeby mechanik podstawił mi auto po pracy do Centrum. Analogicznie zdarzało mi się odstawiać samochód przed otwarciem, o 7:00 rano.
- kiedy auto mi się niespodziewanie rozkraczyło, p. Jacek błyskawicznie zorganizował lawetowanie do warsztatu, w dodatku po cenie poniżej rynkowej
- kiedy miałem wątpliwości po regulacji skrzyni biegów, p. Jacek osobiście umówił się ze mną na sobotę żeby się przejechać i ustalić co dokładnie mi się nie podoba
Genralnie byłem bardzo zadowolony z jakości obsługi.
Ponadto w sprawach wymagających bardziej wyspecjalizowanej wiedzy czy zaplecza technicznego, współpracują ze świetnymi fachowcami którzy z reguły zajmują się wyłącznie danym tematem (w moim przypadku był to spec od mercedesowskich skrzyń automatycznych, oraz warsztat od układów zasilających/zapłonowych).
Reasumując - z pełną odpowiedzialnością polecam ten warsztat.
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)