Gratuluje zakupu - baaardzo udany. Rzeczywiście M 110 na gaźniku ma lepsze walory akustyczne. Maciek Twoje auto bardzo dobrze prezentuje się od strony mechanicznej. Rewelacyjnie działa wspomaganie kierownicy. Bardzo ciche i dobrze wybierające zawieszenie. Bardzo twardy (jak nowy) fotel kierowcy - w ogóle nie wysiedziany. Dobra kierwonica i tapicerka wciąż jeszcze gładka - to świadczy o tym, że nie była narażona na słońce i nie była prana niezliczoną ilość razy. Generalnie bardzo na plus. Kolor na początku mi się podobał, ale w świetle zmieniłem zdanie - jednak to tylko rzecz gustu. Auto jest zastane i trzeba je rozjeździć i przesmarować, bo klamki, pokrywa bagażnika ciężko "chodzą". Trzeba doczyścić biżuterię. Na uwagę zasługuje to, że ogranicznik w drzwiach kierowcy nadal działa bez zarzutu, a auto jest zrywne i ma chęć jechać. Moim zdaniem auto ma wiarygodny przebieg.
P.S. Mojej 116 (prawie) wszyscy zarzucają, żę przebieg jest nieoryginalny i rzeczy które świadczą o tym przebiegu zostały wymienione na nowe... Zarzucają też, że cały był malowany itp. pierdoły. Jednak mi się to dynda bombką na zeszłorocznej choince i Tobie Maciek radzę to samo. Nie przejmuj się takimi opiniami, bo masz bardzo ładną 116, a tacy co krytykują ZAWSZE się znajdą. Szkoda nerwów, bo najważniejsza jest przyjemność z jazdy którą teraz możesz czerpać do woli. Pozdrawiam i czekam na spotkanie 116...