georem pisze:
andgor123 pisze:
Stary wyluzuj
Jestem cały czas.
andgor123 pisze:
Szanuję twoje przyzwyczajenia czy teorie , ale mam prawo wyrazić swoje zdanie.
Ja szanuję Twoje również.
andgor123 pisze:
A jeżeli średnio interesuje Cię co robią inni to przepraszam,nie mamy o czym rozmawiać
Ale Ty nie wyrażasz swoich opini tylko piszesz, że ja robię inaczej niz Ty czyli źle w Twoim rozumieniu.
andgor123 pisze:
Przeczytaj kiedy mi strzelał i czym było to spowodowane i wtedy wyrażaj swoje zdanie
Również jest wszystko OK że Ci gaśnie jak wrzucisz na luz, tak jak napisałeś wcześniej?
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Moim zdaniem to jest nie OK.
andgor123 pisze:
Po za tym wątek który poruszył Andrzej nie jest spowodowany odpalaniem i gaszeniem Bóg wie na czym.
Ale przecież to nie ja rozwinąłem ten wątek, ja napisałem że lepiej (DOBRZE) dla silnika jest zgasić auto na paliwie, a Ty z tym zacząłeś polemizować. Ja tylko udzieliłem dobrej rady, albo z niej ktoś chce skorzystać albo polemizuje.
andgor123 pisze:
Temat jest trochu inny, i tak jak pisał JarekG czasami rąk brakuje , aby zwalniając przełączać na PB
A po co zwalniając przełączać na PB?
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Jest to dla mnie wysoce niezrozumiałe. I chyba wolę żebyś nie zaczyna mi tego tłumaczyć, bo rozmowa znowy zejdzie na inne tory jak znam zycie niepotrzebnie.
To tymczasem pozdrawiam.
![[smiech]](./images/smilies/smiech.gif)
Proponuję zakończyć ten wywód i nie bawić się w psychologa interpretując kto co kto mówi, bo pisząc coraz więcej i wyciągając coś z kontekstu nic tu nie zmieni [zarówno jak ja i ty]
I zrozumieć ,że czasami to co jest dobre dla swojego auta, u inny wcale nie musi się sprawdzać.
A po za tym Ty masz motor 560 i tu jest zasadnicza, tak mi się wydaje różnica.
Już motor 280 potrzebuje trochu wiecej czasu na odpalenie niż 230 a ja takowy posiadam.
Wczoraj rozmawiałem z Prezesem i np. na bardzo niskie obroty silnika[czego następstem jast zgaśnięcie] po przegonieniu go po np. autostradzie jest słaby olej . w grę wchodzą oleje typu Orlen czy Lotos.
Mam nadzieję że nikt na tym nie jeździ.
Pozdrawiam .