marpie pisze:
Właśnie w piątek jadę go oglądać (mam nadzieję że będzie jeszcze aktualny). Dorzucę jeszcze wtedy VIN.
VIN WDB12324310014586
Model 230 CE
Chassis 12324310014586
Engine 102980 10 082299
Transmission 717401 00 006610
Order 0 7 250 08368
Approx. year not defined
Lights BOSCH
Cab 02380
Dealer Duisburg branch (250)
Interior Unknown code (035)
Paint 932 lapis blue metallic
410 electric sliding roof
428 manual five-speed transmission (!)
502 outside rear view mirror, on the right
536 interference suppression without radio set and mechanically operated antenna
Malowany od dołu do listew, błotniki z przodu nowe ale badziewnie zrobione (widać korozję w głębi przy akumulatorze), maska opada z prawej strony bo brakuje jednego koreczka podtrzymującego. Z tyłu nowe reperaturki nadkoli z zewnątrz i wewnątrz oraz podłoga za wnękami kół. Silnik i skrzynia bez wycieków ale cała komora strasznie brudna.
Wnętrze porozwalane, urwana kieszeń z lewej strony, pokrywa tunelu wyrwana, tylna kanapa niezamocowana, ale tapicerka w dobrym stanie. Niestety zamiast oryginalnej jest jakaś tragiczna wykładzina dywanowa.
Drewniana kierownica tragiczna. Oczywiście wszystkie uszczelki do wymiany, lewa tylna szyba raczej się nie otwiera do końca.
Samochód prowadzi się ok, na benzynie i LPG. Silnik i sprzęgło raczej bez uwag, skrzynia chodzi lekko, pewnie i bez luzów, układ kierowniczy bez luzów.
aegm pisze:
"samochód posiada profesjonalną instalacje nagłaśniającą, wygłuszenia, infiniti itp itd, gra czysto i miło
~Rafal77 pisze:
tu moze byc problem z ta zabudowa audio/ ciekawe jak bardzo jest pociety a by to tam zmiescic....
No to największa ściema. Radio za 200 zł, kable walające się na wierzchu.
Na moje oko to max 8k
To już drugi jakiego oglądałem, ale chyba wyjdzie na to że trzeba będzie ściągnąć z Reichu za 2-3kEUR i wypieścić.