kielbik pisze:
Aaaaaaaaaaaaa, juz rozumiem.... to pewnie ma byc sposob na szybkie pisanie w szybkich czasach. Ale jak ktos juz tak bardzo chce skracac to zamiast "kk" lepiej (przede wszystkim szybciej

) jest napisac "M". 1 Mm (megametr) = 100 000 km (sto tysiecy kilometrow). Zgodnie z zasadami ukladu SI i pewnie jeszcze bardziej kuul
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Oj ludzie, ludzie. Co to za maniery?

.
Niestety maniery marne, a czasy są takie że wszystkim wszędzie się spieszy, w każdej dziedzinie, ważne żeby szybko i dużo. Pamiętaj
kielbik, że na forum liczy się tylko jedna nieoficjalna zasada: "nieważna jest jakość postów, tylko ich ilość i to ile razy pomogłeś - byle licznik bił".
kielbik pisze:
Ja juz osiagnalem stan rownowagi duchowej.
Z pewnością tak, a dowodem na to jest plastikowy diesel

w Twoim podpisie, dzięki któremu osiągnąłeś wynik dwucyfrowy - to taki kolejny etap wtajemniczenia
![[hehe3]](./images/smilies/hehe3.gif)
.
kielbik pisze:
Ale podobno jest tutaj na forum ktos, kto w stodole pod Minskiem Mazowieckim ma tyle samochodow, ze i dwa moje podpisy by nie starczyly
Tak właśnie rodzą się mity i legendy powtarzane z ust do ust. Przypomniałeś mi dowcip o Radiu Erewań, który opowiedział Jan Tadeusz Stanisławski:
"Radio Erewań czy to prawda, że Piotr Oleksandrowicz wygrał Wołgę na loterii? Tak, prawda, ale... nie Piotr Oleksandrowicz, ale Oleksandr Piotrowicz i nie Wołgę, ale rower i nie na loterii, ale na Placu Czerwonym i nie wygrał, ale mu ukradli."
Stodoła mała, więc Twoje samochody by się nie zmieściły, a to co tam stoi to byś pewnie na złom oddał, a tak w ogóle to nie moje (tylko jeden mój... dobra niech będzie, że dwa
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
).
Za to ja słyszałem o Gościu mieszkającym w Niemczech, który nie dość, że ma dziesięć (!) mercedesów, z których mniej niż połowa jest na chodzie, a kilka jest reanimowanych w kilku warsztatach na terenie Polski, to do tego zbiera volskwageny, saaby i BÓG wie co jeszcze!
kielbik pisze:
Siedze tutaj na miejscu i widze, ze policja oraz urzedy z roku na rok maja coraz mniej fantazji i poczucia humoru

.
Moim zdaniem jak Autor wątku nie kupi totalnego kapiszona to da radę i jeszcze będziemy mieli kolejnego nieuleczalnego wariata na forum.