PUZON złożony !!!! i znowu sukces to staje sie nudne
Oczywiście nie obeszło sie bez stresu i patentów ...
Pierwszy problem który mało nie rozłożył sprawy to Pani na poczcie idr sobie odebrać tulejke centrującą która zakupiłem w ADM AUTO a pni do mnie paczki nie ma listonosz nie zostawił i zabrał do domu (jest sobota koło 10 rano ) grzecznie pytam panią i co teraz jest to kawałek auta które mam dzisiaj iddać klientowi. Pani mówi żebym zostawił numer telefonu zadzwinią do mnie w poniedziałek rano

no to dupa auta na poniedziałek nie będzie

.
Ale wróciłem do domu na śniadanko a tu pan z poczty przylatuje i przynosi tulejke no to ja pełen wiary w sukces ide do garażu.
No to jak mam tulejke to sobie ją wsadze a co
Wyciągnąłem starą wkładam nową a tu dupa nowa jest za mała

Adi niestety musze ci odesłać tulejke ponieważ jest nie tej srednicy co moja

twoja ma 31 mm a ja potrzebuje 32 mm i tego 1mm brakowało.
No to myśle po zawodach

ale patrze w wale od dawcy jest tulejka taka sobie ale jest ( bo u mnie nie bylo jej wcale było tylko sprzęgło gmowe) więc ją wyrwałem z wału dawcy i wetknąłem w swój.
No to po tych poczatkowych przebojach troche sie pomeczyłem przy wkładaniu wału skubaniec jakby za długi był o 1 cm ale uniowsłem skrzynie i wszedł - po tych operacjach reszta to pieszczoty

:D:D
Wiec wczoraj w późnych godzinach nocnych około 2 w nocy PUZON odpalił i zrobił szybką rundke honorową po pustym Szczecinie.
Powiem wam warto było sie pomęczyć komfort jazdy podniósł sie baaaardzo do tej pory PUZON chodził jak młynek do kawy a teraz słychać tylko silnik jak sobie mruczy
Jeden problem nie wiem teraz jak szybko jade musze chyb apożyczyć GPS'a od kumpla to dokładnie zmierze prędkości i obliczepoprawki na licznik.
Generalnie smiga sie suuuuper nie ma nic lepszego jak satysfakcja po złozeniu auta a ono dalej jeździ wszystkim życze doznania tego uczucia.
KONIEC