Mitu pisze:
and6412 pisze:
A woda podcieka od spodu, a nie ze śrdka auto.
Moim zdaniem to niezupełnie jest tak jak piszesz. Nie ma takiej możliwości, żeby spawy przeciekały

, tzn. nie może tak się dziać.
Jeśli podwozie zostało odpowiednio zabezpieczone to jak woda może Ci przeciekać od spodu? Przecież po remoncie napewno porządnie zabezpieczyłeś auto.
Poza tym te fabryczne mastyki i wygłuszenia wewnątrz często są natryśnięte na blachę i tam nie ma możliwości podciekania. Niemożliwe jest też, abyś nanosił tyle wody na butach.
Tak by było, w nowym aucie, jednak spawy które robił niemiec wolają o pomstę do nieba. Spaw nie jest ciągły, zabezpieczyłem najplepiej jak tylko sie dało, ale i tak sie trochę pocoą.
Cytuj:
Powinieneś teraz, zanim cokolwiek zabezpieczysz wybebeszyć co się da, zamknąć się w środku i poprosić kogoś, aby polewał auto wodą. Wtedy dowiesz się skąd ta woda. Stawiam na jakąś uszczelkę lub dziurę w okolicach ścianki grodziowej. Prawdopodbnie woda ścieka po ściance i wpływa pod matę.
Powodzenia i daj znać co i jak.
Panie
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
na etapie uzupełniania uszczelek i szukania strużek wody to ja byłem jakies poł roku temu
Teraz wszelkie takie oczywiste rzeczy są juz załatwione, poza jednym z którym wlasnie sie bawię

(leje sie tam tylko jak myję auto, poprostu odplywy nie do konca wydalają przy myciu kercherem i woda wlewa sie tamtedy do srodka.) Jednak odnosze wrazenia ze jeszcze skads delikatnie podcieka. Jak uszczelnie to bede testował
PS.
Pytanie o to jak klasc wygluszenia nadal aktualne