Wookee pisze:
MIŚ otwiera do 60 okien wieć jak chciałem obejrzeć fotki, to się skończył - mam jeszcze kilka rzeczy otwartych "na stałe", a jakoś tak leciałem po kolei
14K - poważnie? To jakby go zciagnąć tak do 12, to można by już nawet pomyśleć. Jak zarejestrowany, to nawet ciut więcej.
Poważnie 14k.
Pamietaj jednak że zdjecia kłamią
Sam sie nie raz o tym przekonałem oglądając rózne auta w super stanie

.
Spód auta ma np z przodu po prawej widoczne wspawy i zlewej strony podobnie tylko zbaezpiczone jakimś włoknem czy szpachlą. Na łaczeniu blach nadwozia i podwozia też widać w niektorych miejscach rdzę co oznacza że zaczynają sie rozłazic. Aha nie napisałem że to 350 SLC.
Auto jest dośyć gołe tzn żadnej elektryki, klimy itp. Naet świateł przeciwmgilenych brak a radio ktoś zwinął przy oglądniu auta (cała Polska

).
Auto nie jest przerejestrowane. Stoi na szwedzkich numerach. Ale tak jak pisalem na fakturze mozna wpisać dowolną kwote i od tego zapłacić akcyzę. Bedzie z nim trchę zachodu bo np skonczyło mu sie szwedzkie ubezpieczenie i badania. Stoi od jesieni czy nawet lata. Trzeba wiec zapłacic najpierw jakieś ubezpieczenie graniczne czy cos takiego żeby moc wogóle ruszyć auto na lawete. Potem umowa, badania techniczne i dopiero rejestracja.
Pozdrawiam
Futrzak