Witam
już nie wytrzymałem i napiszę co myślę
mycha pisze:
ma ktos schemat podciśnienia w silniku M110 K-jet
I co ku....wa nikt nagle nie ma takiego motoru a całe podciśnienie sterowania osprzęte zamienił na elektrykę?!?
Tak se bzdurałem, że po to jest te forum aby sobie pomagać w kwestii co do właśnie takich małych pierdół np. mechanior namotał bo nie miał knigi i połowę rzeczy powpinał odwrotnie auto pali 2,2 wiadra przy rozruchu ale jak coś to on robił tylko to a nie ruszał tego
Gdy ja potrzebowałem rozmieszczenia podciśnienia do 102 2,3 E to dostałem centralny a w podpisach innych urzytkowników widnieją takowe informacje jak w123 ......... w123.......... w 115.........motor taki śmaki a jak trzeba się pofatygować by zaglądnąć lub zrobić schemacik lub rycinę poglądową to szystkich cienizna atakuje a w drugą stronę to ratunku pomocy
Jeżeli potrafię pomóc to pomagam, też bym się zapisał na liście "oni Ci pomogą" ale nie mogę obiecywać czegoś czego nie jestem pewny w 200% (taka specyfika pracy że w każdej chwili mogę zostać wezwany do pracy lub z niej nie wyjśc o ustalonej porze) ale nie wiem czy aby to taki problem by Ktoś z forumowiczów posiadający dany rodzaj motoru i skrzynki pofatygował się i zapodał jak i co ma przyłączone i czy to dobrze działa. przemyślcie to
ps. wysłałem skany zamków pierścieni tłokowych i usterek sprzegła i coś mi się wydaje że je wsysło
pozdro
Dodano po 13 minutach.: chyba że moja wp.pl gra w ch...ja albo nie tak jak trzeba wbiłem adres
czy może mi Ktoś zapodać jakis adres aby te rzeczy dotarły na witrynkę (typu
http://www.to forum i co mam robić by to jakoś przechodziło)
pozdro
(lepszym mechanikiem jest ten co robi to z zamiłowania niż ten co z musu)
pozdro
Dodano po 9 minutach.: Teraz na spokojniej
errata:
nie urzytkownik, a użytkownik
nie szystkich, a Wszystkich
pozdro