Witam wszystkich klubowiczów , macie świetne forum na którym mozna sie naprawde wiele dowiedzieć , i przedewszystkim fanatyków gwiazdy . Mi też bardziej lezy klimat tego auta, niz nowych plastików , dlatego zabrałem sie za odbudowe 123T 300D z aut. ogólnie mesio jest b. dobrze wyposażony . Także zaczełem sie już bawić, więc będzie trzeba to skończyc. Narazie auto stoi u blacharza i bedzie miało wymieniane podłogi progi błotniki i reparaturki drzwi i błotników i jeszcze paru rzeczy Wszystko juz mam kupione z blach nastepnie potrzebny dobry lakiernik ale nie, za 7 tysi jak zawołał jeden pan od nas z okolicy (jarocin max poznań) co robił stare auta i areografy choc juz tych pierwszych jak powiedzial nieoplaca mu sie robic nawet za siedem bo na piwo mu niezostaje. Jezeli ktoś moze zna z wlkp dobrego i z rozsadna cena który sie nieboi za to zabierac i niespapra roboty to chetnie przyjme kontakt. No i potem cała masa drobnych rzeczy typu uszczelki i inne, może ktos może pomóc w kiku cześciach jak np uszczelki drzwi albo oryginał w dobrym stanie ,albo dobry zamiennik, nastepnie lampy tył moze nawet jedna lewa wystarczy listwa lewa tylna ,przeciwgielne i cofania za rozsadna cene , i jeszcze pare innych drobiazgów ale licze na dobry stan tych cześci bo gratów juz nie chce do niego wkładać. Na allegro jest pare rzeczy ale ktoś ma może tutaj lepsza cene na te części albo porostu porzadniejsze od tych na allegro , ogólnie MB było ładne ale kiedyś mamy go od 12 lat i stracił troche blasku po kilku sezonach zaprawek i che mu go przywrócic prosze o jakis kontakt. Szkoda ze niezrobiłem mu fotek przed tym jak go zaczełem rozbierać ale może jeszcze coś wrzuce i inni tez zobacza co było z nim robione i ile to będzie kosztować . Pozdrawiam
|