Cytuj:
witaj, mysle, ze mylisz samochody. Mojego osobiscie upolowalem w stodole po kilkudziesieciu latach ,,garazowania,,. Musialem wlasnorecznie przeniesc kilkaset kilo smieci i innego bogactwa watpliwej wartosci, zanim moglem dotknac jego, jej czerwonego wnetrza, srodka...
dość długo stał na allegro 108 w tym kolorku i z burgundem na fotelach też z francji stąd moje skojarzenie.
Cytuj:
auto ma troche rudego smaczku, cos sie dzieja przy lewej przedniej lampie, po rozebraniu wyszedl lekki dramat, uszczelka przednich prawych drzwi ma problem ze znalezieniem swojego miejsca, kaszanka przy odplywie wody obok kola zapasowego, raczej standart.
standartem w 108 jest blacha do roboty, szczegulnie doły drzwi, progi, okolice tylnich podłużnic, tylnie nadkola, jesli ty tego nie masz to masz jakieś 6-8 tysi w kieszeni. To co opisałeś to kosmetyka
Cytuj:
Problem stanowi zawieszenie hydropneumatyczne, kola niepokojaca odeszly od pionu a miedzy tlumikiem srodkowym a droga dyzy szczur moze miec rownie duzy problem...
Moze masz w tym doswiadczenie? Mysle o zawieszeniu...
ja w swoim nie mam hydro ale temat nie jest mi obcy, centralny siłownik robi tylko firma BOGE, mozna kupić nowy albo szukać używki. Nowy chyba 400Eur? używke kupisz za ik 100Eur. Kiedys w Polszy była moda na wstawianie sprężyn zamiast tego siłownika i tez chulało.