laudan zadzwon do mnei, ja to przechodzilem, koszt 16 zł , i juz nie musisz placic OC, wg. ustawy o OC nie musisz miec ciaglosci umowy w samochodach historycznych, na poczatku jest definicja samochodu historycznego, z odniesieniem w ostatnium punkcie ze pojazdem historycznym jest tez taki ktory spelnia wymogi kodeksu drogowego, a w kodeksie drogowym jest napisane ze zabytkowy jest taki ktory jest wpisany do ewidencji zabytkow, napisz mi maila na erioatpocztaonetpl i wysle ci biala karte, przerbisz ja na swoj woz, zrobisz pare fotek zaplacisz 16 zl u wojewodzkiego koserwatora zaytkow, on wpisze woz do rejestru zabytkow ruchomych, i mozesz smialo wypowiedziec umowe OC, bo wg. K ruchu drogowego, twoje auto jest zabytkowe, czyli wg ustawy o oc jest historyczne, ergo - nie musisz miec oc ... ufffff
_________________ ex W123 280E "CZOŁG" sprawił że pokochałem M110 C123 280CE '79 "QP" Klimaanlage, ASB, heated seats, Lampewiperanlage, Becker Mexico with Kurier C123 280CE "Carlsson" W107 560sl W108 280se 3.5 Rote Sau
|