Dzisiaj ogladalem ten egemplarz. Odcinajac sie od waszego przywiazania do zachowywania oryginalow, odwaznie stwierdze, ze autko zrobilo na mnie dosc duze wrazenie. Przede wszystkim od strony mechanicznej. Pracuje ladnie, rowno. Egzemplarz sprowadzony ze Stargardu od wlasciciela-mechanika, ktory uzywal go do jazdy codziennej, sam go serwisowal. Nabyl grata, ktory nawet nie byl na chodzie, doprowadzil go do stanu, jaki widzimy na aukcji. Lakier polozony kilka lat temu, bez zaciekow i widocznych burchli, ktore mialyby zaraz eskplodowac

. Tapicerka dobrze wykonana, lecz np. zaslepki glosnikow w desce troszke odstaja. Co do wad to zauwazylem, ze uszczelka precieka w jednym miejscu - lakiernik uszkodzil uszczelke podczas zakladania szyby, nie wiem czy to da sie w jakis sposob zalagodzic, czy nalezy od razu zamowic nowa uszczelke? Poza tym, zarowka w lampce, postojowce, lampka nad kanapa do zamontowania i ostatni problem to pewna rzecz w skrzyni, cos z wyczuciem biegu przez samochod podczas zapalania, nie wiem czy to kwestia zapadki, czujnika, lozyska..moze ktos mial podobny problem?
Moze rowniez go widzieliscie, macie cos do dodania? Zamierzam wybrac sie z tym egzemplarzem na Romera w Warszawie i przeprowadzic kompletny przeglad, wtedy bede wiedzial dokladnie na czym stoje.
Pozdrawiam,
P