(me: how) pisze:
Coś okropnego. Gdyby leżało na straganie na Krupówkach koło ciupag i kierpców to bym nawet nie zauważył, że to do 123.
Mieszczą się w tym przyciski, a drewna w konsoli? Jakoś tak spuchło, tak jak to nowe plasticzane z allegro.
Takie jest tylko wrażenie na zdjęciach szczególnie z lampą, zobacz że na pierwszych dwóch nie odbija się światło lampy od lakieru i takiego wrażenia nie ma. Dlaczego przyciski nie mają się mieściś skoro to są oryginalne elementy z wymienionym fornirem i nową politurą. <br>
Dodano po 7 minutach.:<br>
class pisze:
Ech, dołujecie chłopaka. Nie wszystko musi być w 100% takie jak oryginał. Fakt, ciemniejsze słoje bardziej przypominałyby oryginał.
Z drugiej strony ja zrobiłbym inaczej; kupił okleine Zebrano (w końcu samochód masz z III serii) i wtedy bawił się politurą czy lakierem wielowarstwowym.
Zrób fotki z drewienkiem już zamontowanym, efekt powinien być dużo lepszy i zmniejszy pole do popisu dla szyderców

.
Do doławania mnie jeszcze im daleko.
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
Jeżeli ma być oryginał no to tylko ZEBRANO, ciemniejsze nic by nie zmieniło bo nie było innego drewna w III serii niż zebrano. Nie ma potzreby kupowania forniru zebrano bo przecież takie mam już w aucie i po co robić sobie drugie takie samo.
Fotki po zamontowaniu oczywiście zrobię, ale musimy poczekać do wiosny, nie mam zamiaru w zaspach tego montować.
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Jeżeli ten zestaw będzie się gryzł z wnętrzem to wyleci i wróci oryginalne ZEBRANO. <br>
Dodano po 6 minutach.:<br>
wojz pisze:
Co to za... wyrób?
Tak jak napisałem wyżej, z oryginalnego kompletu (podniszczonego) zdarto politurę i fornir zebrano, naklejony jest nowy fornir korzenny i nałożona politura + kilka warstw lakieru. Jak to się będzie spisywało z biegiem czasu dopiero się dowiem.