Piękne auto -GRATULACJE
daro5555 pisze:
ten co jest na dole jest zamocowany a ten co oslania szybe po obu bokach i u gory nie i za chiny nie umiem go zamontowac
jakoś nie zajażyłem, że chodzi o przednią szybę (o ile dobrze pamiętam, bo zdejmowałem to prawie rok temu), to ten chrom jest klinem, który wchodzi w uszczelkę przedniej szyby (uszczelka ma rowek), niemniej o ile nikt nie potwierdzi jak tylko będę na działce, to zerknę jak to wygląda i ewentualnie dopiszę...
daro5555 pisze:
w weekend jzdzilem nim troche to ludzie ogladali sie za nim jak by nie wiem co przejechalo najlepiej podoba mi sie ruszanie na swiatlach nikt nie trabi nie wyzywa pelna kultura bylem w szoku
O tak, znam, znam

Cytuj:
a czy jest mozliwosc przelozenia zawieszenia i silnika od czegos nowszego jesli tak to jaki bedzie koszt takiej przekladki bo mysle by nim jezdzic prawie na codzien
co do zawieszenia, to bez szans, zupełnie inna konstrukcja była we wrzystkich innych MB potem, co do silnika to oczywiście da radę ino od razu ze skrzynią...
Swoją drogą, to biegi masz przy kierownicy? I czy ten silnik jest oryginalnie od tego modelu? Bo i ole dobrze pamiętam to przynajmniej 190dc (też 2 litrowy) miał inny filtr dokładny ropy, ale może się mylę, bo akurat z oryginalnym 200d mam skromne doświadczenia.
A i jeszcze jedno, cieszę się, że też chcesz takim autem jeździć na codzień (ja przynajmniej wciąż mam na to nadzieję, jak skończę remont...)
Jak się skończyła sprawa poszukiwania klocków hamulcowych?
pozdrawiam