http://www.youtube.com/watch?v=TZjddUdc ... e=youtu.bePowyżej filmek z reprezentacji forum na Classicauto w Kielcach 22 Września.
Pomimo zastrzeżeń do wielu tematów (sprężyny dramat, cięgna gazu za mały skok, rajdowe slicki z przodu w deszczu), autko wystartowało i było wybitnie fajne w prowadzeniu, w Klasie 2-3000 bezkonkurencyjne. . Dzięki deszczykowi pan Miziak (do którego, i jego pięknej W201 chcę równać) ww 190E 16V ze szperą 230 KM (podobno) odpadł na 18 sekund których nie zdołał odrobić na suchym.
Po 5 próbie walczyłem nawet o awans do pierwszej trójki w grupie 2, ale przed startem do ostatniej 6 próby mój most z 200D (dzięki Karol,

nie wytrzymał rozgrzewania opon przed startem i auto trzeba było zepchnąć, satelity sie wysypały.
Gdyby nie awaria i gdybym 6 próbe przejchał tak jak 5, to miałbym łączny czas 11:08 dający 6 miejsce w generalce 2 grupy i 1 miejsce w 2-3000 z przewagą 23 sekund nad Porsche i 190E 16V Marcina Miziaka ... gdyby ... ech
Teraz wiem jak czuł sie Hamilton w Singapurze i Vettel w Walencji.
Niemniej wiem już co trzeba poprawić, i z autka jestem bardzo zadowolony, w serwisie właśnie ładuje sie most od 280ce,

200D jest za słaby na 179 KM,