Xytras pisze:
Witka panowie, okazuje sie ze tej zimy mój mietek w123 przejdzie remont blacharski, poprzednio robiony byl jakies 2-3 lat tem,u ale nie pytajcie jak te auto wyglada teraz, spawali go fachowce

I dlatego mam teraz takie pytanie skad wziac dobre blachy do W123 i wogole co mozna dostac z blach a co trzeba juz dorabiac, bo o reperaturkach to sie wie ale jak lukne na drzwi w mojej beczusi to cos mi sie zdaje ze trzeba je bedzie zwyczajnie wymienic, tak jak i tylny pas
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
A najgoprzej wyglada chyba podloga w bagażniku, a zreszta cala podloga
Jak macie jakies linki do stron producentow blach i ew. ceny to zazuccie linkami, acha tak wogole to ja mieszkam niedaleko RYBNIKA wiec jesli macie namiary na konkretny sklep w tych okolicach tez mozecie dac znac
Do w123 produkje sie jeszcze wiele blach...
u mnie na sklepie mam całą oferte. Mozesz kupic same doly drzwi lub cale poszycie. dostepne sa progi, blotniki cale, naprawki, maska, grill listwy przedniego pasa , tyly pas.
Cen aktualnie nie pamietam oprocz ceny tylnego pasa, bo sam ostatnio sie zastanawiam nad wymianą. Jego cena oscyluje w okolicach 280zl, dolne częsci drzwi sa w granicach od 67zl do 90zl. Cena zalezy od elementu (zewnetrzny lub wewnętrzny)
Zaraz bede w pracy to moge zobaczyc na ceny i wieczorem tu wrzuce.