Ostateczna wersja cenowa to 25 kzł. Trochę boli, ale się napaliłem (a rzadko mi się to zdarza) Jak narazie jestem zadowolony. Nawet bardzo. Z ciekawostek to znalazłem pod siedzeniami np kartkę z adresem Gary Moora i kilku innych tzw "ciekawych", garść monet z różnych krajów ( chociaż trochę się zwróciło

)) i inne takie dziwne rzeczy. Samochód ma dosyć mały przebieg i to w dodatku cały udokumentowany. Chcę go zostawić w rodzinie i z czasem zarejestrować jako zabytkowy. W końcu Fibak jeździł nim 17 lat to co -ja mam być gorszy ?!!

) Trochę boli jego poobijanie- wiadomo- "Francuz" .Trochę już porobiłem troche jeszcze czeka.
Co do mojej niebytności na forum, to uderzę prosto z mostu. Po prostu się wkurzyłem. Chciałem doradzić koledze forumowiczowi co zresztą mi się udało i chłop sobie coś tam naprawił ale za to zostałem ukarany upomnieniem za tzw."nabijanie postów"
Zrobiłem to co prawda absolutnie nieświadomie, ale zostałem tak trochę dziwnie potraktowany. Zamiast kawę na ławę to "nieumiejętnośc korzystania z forum" i się chłopie domyśl. Całe szczęście że inny forumowicz mi pomógł ( przepraszam ale zapomniałem nick-a a to już jest wykasowane) i zajazyłem. Nie jestem wprawnym informatykiem, nie obcuję ze slangiem komputerowym to miałem trochę kłopotów. Wszystko w końcu się wyjaśniło i poszło w zapomnienie, ale taki lekki niesmak pozostał. Rozumiem że z każdym nie można za rączkę, ale trochę bardziej po ludzku by wystarczyło. Nawiasem mówiąc jak się popatrzy na komentarze niektórych " zasłużonych " to to dopiero jest nabijanie postów. OK przeszło mi

) , ale musiałem sobie trochę ponarzekać, taka już moja natura