To zależy do czego szukasz auta ja np: dla podniesienia adrenaliny śmigam swoim prosiakiem 964 C2 ale robiąc rundę po wawie ok. 100km. jestem chudszy w portfelu o 150 - 200zł. jeżdząc na V-power. Za tą samą kasę swoim służbowym autem C270 Cdi jadę do katowic i z powrotem też nie schodząc na Gierkówce poniżej 160. Tak samo jest z W140, 350TDjest połączeniem względnej dynamiki z umiarkowanym spalaniem i niewyobrażalnym komfortem. Nigdy nie zapomnę jak wiozłem moją babcię na mazury tym autem i babcia musiałe co chwila żygać

bo czuła się jak na łódce

a wróciła z wójkiem poldonem. <br>
Dodano po 1 minutach.:<br> To zależy do czego szukasz auta ja np: dla podniesienia adrenaliny śmigam swoim prosiakiem 964 C2 ale robiąc rundę po wawie ok. 100km. jestem chudszy w portfelu o 150 - 200zł. jeżdząc na V-power. Za tą samą kasę swoim służbowym autem C270 Cdi jadę do katowic i z powrotem też nie schodząc na Gierkówce poniżej 160. Tak samo jest z W140, 350TDjest połączeniem względnej dynamiki z umiarkowanym spalaniem i niewyobrażalnym komfortem. Nigdy nie zapomnę jak wiozłem moją babcię na mazury tym autem i babcia musiałe co chwila żygać

bo czuła się jak na łódce

a wróciła z wójkiem poldonem.