Chuck Norris pisze:
Cytuj:
lozyska McPhersona
??????
mac person to typ zawieszenia i niestety twój mesiu takie ma... a numery???? niestety lepiej podjedź do jakiejś hurtowni części i pytaj o konkretne części bo widzę że oryginalne numery MB mało cie interesują...
a bynajmniej nie z nich będziesz usprawniał swoją gwiazdę...
A ciekawe skad takie wnioski ?? - nigdzie nie pisalem o numerach czesci a poza tym wie kazdy kto mial w reku choc raz jakas czesc od MB ze oryginal rozni sie czesto od podrobki (np. robionej tez przez Lemfordera) brakiem gwiazdki i polowe nizsza cena.
Chuck Norris pisze:
Cytuj:
moze to kwestia drazkow
niestety mają rację... wszytsko może być wybite...
od "koncówek" drążków, wybitych gum na drązku stabilizatora, wybitych sworzni na wahaczach i niesprawnych tulei metalowo-gumowych aż po niesprawny układ kierowniczy.... czyt. za duży luz... przyczyn może być milion... weź to auto i jedź do "prawdziwego" i zapłać za diagnozę bo tak to możesz wymianiać po prostu wszytsko po kolei a na koncu wymienisz to co go bolało ale już biedny i z domem z hipoteką

I wlasnie o to mi chodzi, ze jak pojade do warsztatu gdzie mi powiedza, ze trzeba wymienic czesci ktorych u mnie nie ma (ja sie nie znam i nie musze) to sobie sprawdze na schemacie, ktory moze ktos mi tutaj laskawie poda czy stwierdzona do wymiany czesc rzeczywiscie jest w moim aucie - nie kazdy posiadacz MB musi na pamiec znac nazwy wszystkich gum, drazkow, srubek i innych gadzetow...