Kolego Łukasz!,
serdeczne gratulacje. Co do ceny to jeśli to dobra sztuka to nie przepłaciłeś. Mi jakies 1 rok temu zaraz jak kupiłem swoją Mercedes niejaki Pan Taksówkarz zatrzymał mnie i proponował wymianę za W210 z dopłataa, ja, że nie dziękuję.. Na to on to Panie za 3 dyszki oddasz Pan?!

Mi mowę zabrało, ale mu spokojnie: Panie Kochany szukałem tego szczęścia 7 miesięcy i nie chce się go pozbywac...
Stare dobre W124 powtarzam dobre musi kosztować!
Długiej bezawaryjnej jazdy!
p.s. Teraz w mojej mam naprawdę wszystko zrobione na wszystko f-ki i tzw książka wszystkich napraw i powiem Tobie, że jak by ktoś dawał teraz 25 to bym się dłuuuugo zastanawiał.... i chyba bym nie sprzedał <br>
Dodano po 20 sekundach.:<br> Kolego Łukasz!,
serdeczne gratulacje. Co do ceny to jeśli to dobra sztuka to nie przepłaciłeś. Mi jakies 1 rok temu zaraz jak kupiłem swoją Mercedes niejaki Pan Taksówkarz zatrzymał mnie i proponował wymianę za W210 z dopłataa, ja, że nie dziękuję.. Na to on to Panie za 3 dyszki oddasz Pan?!

Mi mowę zabrało, ale mu spokojnie: Panie Kochany szukałem tego szczęścia 7 miesięcy i nie chce się go pozbywac...
Stare dobre W124 powtarzam dobre musi kosztować!
Długiej bezawaryjnej jazdy!
p.s. Teraz w mojej mam naprawdę wszystko zrobione na wszystko f-ki i tzw książka wszystkich napraw i powiem Tobie, że jak by ktoś dawał teraz 25 to bym się dłuuuugo zastanawiał.... i chyba bym nie sprzedał