Witam
mam pewien problem i przypuszczam ze taki watek mial juz miejsce na forum, lecz niemoge nigdzie znalesc pomocy, w takim przypadku prosilbym o podanie linku a nie odeslanie do google.pl
pierwszy problem polega na nie wysuwajacych sie podajnikach przednich pasow, uklady sterowania sa po obu stronach, silniki sa sprawne - tj obracaja sie w obie strony przy podlaczaniu na krotko ale mimo wszystko cos jest nie tak
drugi problem to zamkniecia blokad foteli ktore z mojego przeczucia sa pneumatyczne i tez nie sa sprawne, tego wogole niesprawdzalem
samochod kupilem w takim stanie tyle ze fotele byly odlaczone od samochodu (kostka 2-stykowa i przewod cisnieniowy) podlaczenie niczego niezmienilo, a przewody cisnienia nie sa zaslepione
prosilbym o jakas instrukcje przegladu i orientacyjny schemat tych instalacji, wlasciwie kazda rada sie przyda poza oddaj do serwisu
poza tym mam pytanie o mala papke/zawor z lewej strony pod kanapa ktory ciagle jest cieply oraz o komputer ktory tam siedzi (co to jest i do czego sluzy)
pozdrawiam