Witam, kolegów. Mam problem, otóż robiłem generalne sprzątanie w aucie i pod nogami pasażera z przodu na podłodze było troche wody wszędzie jest ok tylko tam była woda. Zacząłęm rozbierac suszyć i moim oczom ukazała się dziurka i obszar zakorodowany z przodu na ścianie grodziowej po lewej stronie. wsadziłem w ta dziure linke i wyszła mi tam gdzie znajduje się akumlator z przodu tylko że bardziej tak przy środku pod ta obudową gdzie nadmuch jest. I teraz mam do Was pytanie - no bo dziura się wzięła z wody czy tam gdzie jest akumulator po myciu auta macie wode ?? Ta dziura zrobiła mi się w samym rogu własnie pod tą obudową nadmuchu i silnika wycieraczki. Świeciłęm tam latarką i widze tam takie małe prostokątne wycięcie - to odpływ ?? U mnie chyba ten odpływ jest zatkany i może ktoś wie gdzie ta woda z nigo spływa? Bo mi się wydaje, że gdzies tam ramą ma płynąc woda i pod spodem widac włąśnie na wysokości prawej gumy na której się auto podnosi taką ramę z otworem w tyle. Wogóle macie uszczelki pomiędzy maską a błotnikiem po bokach ? NIemcy wogóle nie pomyśleli nad zabezpieczeniem tej komory przed wodą. Zdjęcie :
http://www.w114-115.org.pl/forum/img01/ ... 780_j1.jpg