kamaru a dzwiek masz caly czas czy np jak sie nie rozgrzeje auto albo w danym zakresie oborotow ? i jaki ten dzwiek masz ? potrafisz sprecyzowac? bo u mnie tez wyje... jak stoi na mrozie i przez jakis 1km az sie nie nagrzeje.. i dzwiek przypomina ruszajacy tramwaj.. most tez mi wyjer wiec stawiam albo na niego albo na to lozysko o ktorym mowisz... ale nie jestem w stanie dojsc do tego.. przynajmniej narazie.. u mnie przy podniesieniu tylu na kolzy wycia nie bylo - obstawiam ze przez brak obiazenia albo inna pozycja elementow ... dzis nagram jeszczez raz ten dzwiek, Ty tez nagraj to porownamy...
(ostatnio zauwazylem tez ze czasem podczas pracujacego silnika jak dam pozycje P to cos lekko czasem stuka przy lewarku, jak docisne lewarek bardziej w przod auta to ustepuje, jakby niedokonca na P przerzucalo.. ) a czy mam luz na lozysku o ktorym piszesz to razwydawalo mi sie ze minimalny mam, innym razem ze nie..
i tego lozyska raczej nei da sie bez demontazu skrzyni wymienic chyba ze jest jakis spec ktory pozbiera te sprezynki ktore za tym deklem sa i je dobrze powklada na swe miejsca