Byłem, zwiedziłem wszystkie komisy jakie są na tej ulicy (ok 8obk siebie, praktycznie przez płot)
Stoi w tym komisie jeden W124 ale sedan. Wczoraj ten samochód stał na blachach spz-049. Piotrek go jeszcze wczoraj odnalazł, zadzwonił po policje, przyjechali a i owszem - tylko że:
Mając przed soba samochód z kradzionymi tablicami - nałozyli kare w wysokości 150zł (za co nie wiem)
Tablice zostały odkręcone i dzisaj juz stoi z innymi rejestracjami
![[totalszok]](./images/smilies/totalszok.gif)
.
Pracownik bał sie nas (było nas czterech w wieku - "silnym"
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
), unikał tematu jak ognia, na temat oglądanego przez nas dzisiaj (wczoraj przez policje) nic nie wiedziedział, zamknięty. Jednak jest to 250D
W komisach odnotowałem dziś tylko jednego MB124T ale stoi juz dlugo... tarcze pordzewiałe, brzydki, czarny, w środku syf. nie ten silnik
Sedanów odnotowałem cztery - ale 220E, 250D - żadnego 300TDT
Mnie poraża jak głęboko policja siedzi w kieszeni komisów, a komisy mają plecy w policji - skoro znajdując po ok 50godzinach rejestracji na innym samochodzie wypisuje sie 150zł
Przeszukałem wszytko co się dało, nic z tego, pewnie stoi gdzieś w stodole i czeka na swoją kolej.
Jest tylko jeden sposób... w niedziele był w radomiu zlocik MB, jak by podjechało nawet 15 MB, wysiadło 30osób, i każdy wybił jedna szybe ... no dwie, może jakiś by miał zwarcie instalacji el - ale pech... no popatrzcie, taka strata, tylko sadze że w ciągu 10min kombiak by się znalazł....
O reszcie powiedziałem juz najbardziej zainteresowanemu.