zebda pisze:
Pewnie ze tak, ale czasami mimo ze jestem niespotykanie spokojnym czlowiekiem juz denerwuje jak w ciagu 2 miesiecy pojawiaja sie 4 takie same watki (i to dokladnie dotyczace tego samego).
Czasami wątki powtarzały sie na jednej stronie w przeciągu tego samego dnia!
Dyskusja na temat ortografii oraz jakiejkolwiek chęci odszukania wiadomości na własną rękę wraca na tym forum jak bumerang ( nie tylko na tym; - na tym w szczególności)
http://www.w114-115.org.pl/forum/viewto ... highlight=
Dlatego zrezygnowałem z pisania tutaj:Jeżeli sobie nie zrobicie sami z tym porządku, to po wpisaniu do wyszukiwarki "słowa kluczowego" będzie można przeczytać kilkanaście TAKICH SAMYCH RAD. Wtedy dopiero wykopanie z tego szamba czegoś treściwego będzie potrafiło zniechęcić....
Też czasem szukam jakiejś odpowiedzi (lub nawet postu, który wcześniej zamieściłem) i jakoś nie sprawia mi to specjalnych problemów. Czasami wystarczy wpisać słowo w odpowiednim przypadku; czasami wystarczy dokładnie i po kolei wpisać słowa z pytania (tak jak zostało zadane)
Pzdr. - Życzę sukcesów na niwie walki z forumową bylejakością wszelakiego rodzaju.
P.S.: w moim podpisie zacytowałem sobie jakiś czas temu stanowisko moderatora w tym temacie - większość spraw macie już jasną
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)