broneq pisze:
Jak piszecie o gazowaniu V8 to się zastanawiam, po co komus V8 jak go nie stać na PB98?? Gazować to można Opla, którym się jeździ po mieście, a nie WIELKIE COPUE MERCEDESA!!
nie to ... żebym się czepiał - ale gazuje się V8 z kilku różnych powodów. Skoro ich nie rozumiesz to twój problem, ale ja jestem szczerze za.
Powiesz - kupcie sobie mniejszy silnik. R6 nie to samo co dźwięk V8.
Akcyza na gaz jest też mniejsza. Auto jest bardziej ekologiczne. Powodów instalacji LPG jest tysiące.
broneq pisze:
Gaz jest do kuchenek i zapalniczek!! Ludzie, no ostatecznie mogę zrozumieć gazowanie małych silników w C czy w E ale S to nie jest auto dla każdego, a jak kogoś na nie stać, to BEZ GAZU!!
a czemu bez gazu ?
broneq pisze:
Proszę Was dajcie spokój!! SEC jest piękny, SEC jest wielki, SEC jest DROGI!! Tego ostatniego nie da się zmienić.
a właśnie że się da

broneq pisze:
Jeśli chce się utrzymać SECa w należytym stanie to koszty paliwa nie są tak duże na le całości kosztów!! A jak ktos wsadza gaz i liczy, na 60% niższe koszty, to ja bym takiego SECa nie odkupił, ba za darmo bym nie wziął, bo same przeglady potrafią kosztować więcej niż instalacja!!
Potrafią ale nie muszą - poza tym po co płacić słone kwoty za przeglądy i słone kwoty za paliwo - skoro można płacić słone kwoty tylko za przeglądy?
Jak nie chcesz to nie jeździj na gazie, twój wybór. A jak ktoś chce jeździć - to też jego sprawa.