no to gosciu widac chce sprzedac i na 99% most jest nie do twojego...
taka mała forma wciśnięcia ci czegoś co "niby" nie wie od czego pochodzi i skąd to wyjął... znalazł kupca to i próbuje sprzedać... i żeby później nie było że ja mówiłem że pasuje... ja mówiłem że nie wiem od czego jest...
Cytuj:
Chuck Norris doczytaj po kolei i zobaczysz czego dotyczyło pytanie, bo na pewno nie tego jaki most powinien tam siedzieć.
Cytuj:
Witam kolegów.
Mam pytanie.Wie ktoś z Was jakie jest przełożenie mostu o numerach seryjnych R 124 351 25 08. Nie mogę się nic rozczytać na moście Proszę o pomoc.Pozdrawiam.Cześć
na to pytanie akurat nikt mu nie pomógł
Cytuj:
w mojej Mercedes mam most o przełożeniu 3.64 a gdy włoże zamisat niego most o przełożeniu mniejszym np. 3.27 jakie będa objawy?
no rzeczywiście nie jest to podejście rzeźbiarskie...
była taka fajna reklama niedawno... jakoś już jej nie widzę... o dziadkach i kukułce... akurat reklama tyczyła sie chyba vw ale trzeba było obejrzeć... zawierała dużą mądrość...
Cytuj:
przed chwilą dzwonił do mnie i ten most ma przełożenie 3.62 (mój stary most 3.64)
a więc jednak nie do tego typu...
niby różnica niewielka...
ale jednak nie od niego!!!!!
zrobisz jak będziesz uważał...
ja przy obecnej ilości szrotu czyt. części zamiennych wkładał bym to co mesiu kładł... też ostatnio szukałem mostu i kupiłem od jednego kolegi tu z forum...