Wojtas.bb pisze:
A jak się sprawuje Oliwka??
Na razie nie mam zastrzeżeń. Uzupełniłem już niemal wszystkie braki typu brak zaślepki, czy przepalona żaróweczka nawiewów. Wywaliłem chińskie opony (chyba wystawię je na allegro od 1 zł z uczciwym opisem, że są beznadziejne - nie trzymają na mokrym, na suchym piszczą jak diabli i po 3 ważeniach udało się je "ustawić" tak, żeby "biły" dopiero od 140 km/h...) Spalanie adekwatne do osiągów
Na wyjeździe nad morze na 800 km zadowoliła się nawet 10,5 l/100km, ale z reguły trzeba liczyć nieco ponad 12 - w ogóle jej tego nie wypominam.
Poza tym Sportline - to się prowadzi. Fakt, że komfort mniejszy, ale ja wolę w tę stronę.
Nie spodziewałem się, ale kanapy w bagażniku używałem już kilkanaście razy
Wciąż nie mogę rozgryźć dlaczego ZAWSZE po uruchomieniu silnika klima jest włączona, choć np. ostatnio była wyłączona.
Poza tym jakiś delikatny stuk w zawiasie (mam nadzieję, że to tylko gumki na stabilizatorze o którym wspominał MMM przed zakupem - zweryfikuję niebawem).
Na koniec pozostanie przejrzenie tej elektryki silnika, którą wszyscy straszą w tych motorach i będzie lepszy jak nowy.
Pozdrawiam
Szymon