laudan pisze:
Bukol sprzedawal ladne 220TE chyba z rok temu, za cene w okolicach 13tpln i z tego co widze nadal nia jezdzi. Auto jest znajac Bukola pewnie w fajnym stanie. Jak widac nie latwo sprzedac tylu letnie auto za takie pieniadze, a co mowic juz o kosmicznych sumach.
Auto sprzedawałem krótko, bo okazło się potrzebne. Była tylko jedna wzmianka na forum. Nie dawałem ogłoszeń. Niebawem zacznę sprzedaż, ale to chyba nie jest auto jakiego szuka Szymon. Owszem, bez wypadku, klimatronik itp. ale jest trochę do zrobienia, głównie kosmetyki. Obecnie padło "coś" elektronicznego w okolicy skrzynki bezpieczników - a to przewodzi a to znowu nie chce. Efekt - klimatronik raz działa, a raz nie. Muszę kupić to "coś". Pewnie zaraz dam ogłoszenie na forum, tylko pozyskam nr części. Tak z kronikarskiego obowiązku:
220TE z '93 roku, zatem technicznie E-klasa, a z zewnątrz stara 124

, klimatronik, 4xel. szyby, signalrot, Becker oryginalny Europa, Hirschmann padł, Nivo super, jasiek kierowcy cały, kierownica i lewar skórzane i po stanie widać, że od nowości - czyli wymagają wymiany; felgi Achtloch, drewno orzech, tapicerka materiał jasny szary, po sprowadzeniu wymieniłem oparcie kierowcy - nie dziury; jest roleta w bagażniku itp. Ponieważ samochodem głównie jeździła moja pani z dzieckiem to pilnie potrzebna kosmetyka - obłamał się daszek nad tylną tablicą, gdzieś odpadła z tyłu kratka od głośnika, oberwany jest joystick od lusterek i takie tam. Jak ktoś reflektuje to piszcie. Tanio oddam, bo po co ma stać.