MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob sie 09, 2025 2:02 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
postmajtek

Seweryn pisze:
igoor pisze:
hej,

po wielomiesiecznych poszukiwaniach znalazlem swojego wymarzonego w124:) jest idealny, jakby wczoraj wyjechal z salonu:)
dane: 92' 300D turbo, automatyczna klima, pelna elektryka i powalajacy wyglad:)

Cześć Igoor. Piękny Mieczysław, jestem pod wrażeniem. Z wypasu ma jeszcze ASD, skórzaną kierownicę i dźwignię od biegów oraz atermiczne szyby (z klimą to standard chyba). Gratuluję zakupu.

Pozdrawiam i szerokiej drogi.

dzieki:)
rzeczywiscie zapomnialem napisac o ASD. to chyba dzieki niemu po kickdownnie na mokrym zakrecie pojechalem bokiem;)
z wypasu brakuje tylko szyberdachu.... ale podobno w tym czasie specjalnie sobie niemcy tego nie montowali bo to znaczylo ze nie masz klimy;) ... lans juz wtedy byl!! hehe

ps. pozatym chcialbym zaprzeczyc wielu tu opiniom ze 300DT pali od 10 w gore. po tysiacu km: 500km trasa wawa- slupsk plus 500 miasto spalanie wyszlo 8,1 bez ciagniecia sie za ciezarowkami i paroma probami Vmax zakonczonymi przy 205kmh:) <br>Dodano po 5 minutach.:<br>
BrunoGiamatti pisze:
Bardzo fajny :) Też swego czasu szukałem dokładnie czegoś takiego...
Gratuluje. Dawaj wiecej info na jego temat
Rafał82 pisze:
A dlaczego nie ma wlotu w błotniku ?

... hehe wybrakowany ;)

a oto i rzeczone wloty.... :)

Obrazek

W124 92' 300DT

Tytuł:
wiarus senior

mesio stoi obecnie w slupsku, wiec jak bede to mozemy zrobic maly spocik;)[/quote]

No to nie ma problemu, jak Ci przypasuje jakiś termin daj znać. Fakt kosztował 2 razy tyle co mój, ale za stan perfekcyjny się płaci. Gratuluje zakupu i myslę, że da się zorganizować jakiś mikrospot.
Ps, kupiłeś go w Słupsku, czy gdzieś dalej.

Skoda Favorit 135L+LPG (ex) - pierwsza dziewczyna-przeinwestowana, dobrze, że z nią nie wpadłem

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00