MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt lip 18, 2025 1:49 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
swój chłop
Awatar użytkownika

Kupując samochód poświęcam kilka miesięcy i kilka kilometrów aby wybrać coś dobrego.Nie idę na żywioł i nie podniecam się każdą gwiazdą którą zobaczę.W przeważającej większości auta są zaniedbane przygotowane na handel i takie znajdują nabywcę.Kupujący takiego łacha potem psioczy na markę i powstają fałszywe opinie.

------------------

Renowacja pojazdów zabytkowych

swój chłop

Numer GG: 5261898
Byłem, zobaczyłem i nie kupiłem [zlosnik]
WujekT pisze:
e idę na żywioł i nie podniecam się każdą gwiazdą którą zobaczę.

to jest dobre podsumowanie, bo napaliłem się jak szczerbaty na suchary i kiedy zdroworozsądkowo do tego się podeszło to w przeważającej większości wyszło na nie.
Podsumowując to auto;
mechanicznie ok, nie było się do czego doczepić, sądzę, że może mieć taki przebieg po wyglądzie komory, lakierze na silniku, generalnie nie styrany [oczko] ale blacha niestety nieudolnie naprawiona kiedyś przez jakiś macherów, maska miała nosi jakieś znamiona naprawy, lewy tylny rant już się rozwarstwiał i przy łączeniu z błotnikiem szpachle od środka było widać, na podłodze gdzieniegdzie już warstwę konserwacji należało by uzupełnić bo odpada. Na kanale już nie byłem, bo mi przeszło jak zobaczyłem to co jest. Właściciel raczej nie zna się na mechanice, autach i efekty widać gołym okiem. Po rozmowie stwierdził że najbardziej brakowało mu w tym aucie klimy i od razu jak bym chciał sobie dołożyć to spuści o połowę jej wartości. Tyle w tym temacie na temat tego auta [szalone] dalej szukam coś pod znakiem gwiazdy.

swój chłop
Awatar użytkownika

Życzę wytrwałości.W140 w dobrym stanie szukałem pół roku i jakieś 10 tys km,ale opłacało się.

------------------

Renowacja pojazdów zabytkowych

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00