Spoko, myślę że należy "zakopać topór wojenny". Jak zauważyłeś może 2 posty wyżej napisałem wyraźnie: "Ale mimo wszystko dobrze, że napisałeś o tym - może ktoś skorzysta z tej podpowiedzi". Chodziło mi tylko o to, żebyś nie narzucał nikomu swoich przekonań. Kogoś stać - wyda po 85 PLN i nie będzie się ani "paprał silikonem", ani "męczył czyszczeniem ze starego szkła ramki". Kogoś stać - wyda kilka stów na HELLĘ albo odrazu kupi nowe lampy. Są to indywidualne sprawy użytkowników. Ja wybrałem tak jak wybrałem, kolega ertee też (może tego teraz żałuje...?) Ty - inaczej - Twoja sprawa. Ale tak jak już napisałem, dobrze, że poruszyłeś ten temat BO KAŻDY WYBIERZE SPOSÓB "doprowadzenia świateł do porządku przed zimą" W/G SWOJEGO UZNANIA.
A jeśli chodzi o "fachowców" w sklepach i warsztatach to ja miałem taką przygodę - jeździłem FSO 1500, odprowadziłem do lakiernika, żeby usunął usterki i polakierował samochód. Zgłosiłem się po kilku dniach i jakie było moje zdziwienie

kiedy zobaczyłem pozostawioną maleńką wgniotkę na drzwiach. Na moje pytanie, czemu tym się nie zajął usłyszałem: "przecież to nie mercedes". Zagotował mnie tym stwierdzeniem w 5 sek.
Dlatego rozumiem Twoje poirytowanie
Pozdrawiam.

VIN WDB1241251b543578
'93 MB W124 300D - elektryczna zagadka...

VIN WDB1241301B880698
"Jeśli psujesz coś dostatecznie długo, w końcu ci się uda"