Paweł W124 pisze:
Fajny tylko lekka korozja pod dywanikami i trochę zniszczona podsufitka,ale ogólnie jest fajny.
Od razu widac,że kierownica z lewej strony i biegi w podłodze, znaczy nie jest szczepan, ale bardziej Roman, Rumun tak jakoś .
Osobiście jestem zadowolony i auto zacne.
Opowiedz kolego dlaczego nie myjesz szyb?
Mi mam mówiła,że jak nie będę mył rąk to będę miał czarne jak święta ziemia, a Ty chyba szyb nie myłeś i nie słuchałeś mamy i masz czarne szyby,a szyby trzeba myć.Bo jak sa takie brudne to jest źle .
Z jednym kolegą na pw wymieniłem uwagi i doszliśmy ,że koło lewe z przodu jest krzywo,a to może źle wróżyć.
Mi psy też kiedyś zabrały dowód i go pogryzły i chyba zjadły, bo już go nie znalazłem.
Także jak widać psy potrafią być wściekłe jak widza takie brudne szyby, i albo Ci je zgryzą i pożrą, albo tak jak mi z dowodem, normalnie zjedzą.
Psy jak się wściekną aż tak,że wyjdą im kable, to ten brud z szyb raczej sam będziesz skrobał, mam nadzieje że bez waltera przy skroni

:)
(me: how) pisze:
Ide oglądnąć klan bede za 15 minut.
Nie będę się rejestrował na forum klanu to spytam tu, skoro już napotkałem miłośnika klanu wśród miłośników soczewek.
Nie wiesz kolego dlaczego Michał jest teraz dwa kanały wyżej policjantem w wariatkowie?
Bo ten Michał z klanu jakiś inny w klanie, a na polsat 2 o 22, to właśnie on i nie wiem, jak byś mógł do daj link czy jakąś fote.
Tez może zauważyłeś ,że odkąd nie ma Rysia to Grażynka jakby przytyła, ale to może założymy inny watek.