MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr sie 13, 2025 10:11 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Numer GG: 1231765
Chuck Norris pisze:
10 to nie 15!!! za dziesiec wydaje mi sie ze nie znajdziesz takiej perełki jak szukasz... nie z tym przebiegiem i nie z takim stanem jak szukasz... ceny sie kształują od powiedzmy 5 tysi do powiedzmy nawet 18 tysi wszytsko zalezne od stanu!!!! i nie licz ze za 10tysi kupisz stan warty 15 znawcy tych auta nie oddadzą za becen swoich laleczek... tym bardziej ze wiedzą co są warte... a ten kto szuka stanu <200tys przebiegu za cene do 10 tys zł zycze wspaniałej bujnej wyobraźni...

A jednak się da! Mój ma 221tkm na liczniku z pełną dokumentacją. Co prawda pierwsza seria i 200E w manualu, ale naprawdę w stanie Tip-Top. Cenię to około 6 tys ...

Tytuł:
wiarus junior

szymon.dziawer pisze:
Ale poważnie kupię takie auto. Za 10 000 zł. I wówczas albo udowodnicie mi, że jestem głupim fiutem, który GRUBO przepłacił za wszystkie swoje samochody, albo niech trole, które nie za bardzo mają pojęcie o tym co piszą, a zwłaszcza o cenach porządnych W124 zamilkną.
Pozdrawiam
Szymon

Daj spokój Szymon. Sam piszesz, że cudów nie ma. To jakim cudem uwierzyłeś w idealny stan 15 letniego diesela od handlarza z zagłębia sprowadzaczy?? Cena cię przekonała ? W przedostatnim AŚ poradnik (a może ostatnim) był świetny art. o tym jak to dealer sprzedawał cudowną Dacię, z ceną grubo powyżej średniej rynkowej. Zdjęcia cud miód i malina (... w art. były chyba nawet wymienione ceny nowej - nie zużytej kierownicy) ... Tyle że przebieg auta = 2x tego co miało w rzeczywistości.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00