erio pisze:
Mitu pisze:
Czesto sie zdarza, ze zwolennicy V8 przejada sie R6 (po raz pierwszy w zyciu z reszta) i dochodza do wniosku, ze wcale nie jest tak zle. Wczesniej twierdzili inaczej, ale tylko dlatego ze nigdy nie jechali takim autem.
Moje poglady w tym temacie nie oznaczaja, ze nie lubie V8 czy tez nimi gardze. Wrecz przeciwnie, ale uwazam ze R6 jest bardzo mile, a M 110 to bardzo dobra jednostka ktora wyprzedzila swoja epoke.
and6412 moze cos powiedziec na temat jazdy M110

mial okazje w czwartek przejechac sie moim Czołgiem ( pierwsza wycieczka r6 o ile sie nie mylę ... mysle że nie narzekał na brak wrazeń , na codziec jezdzi W107 450 V8 wiec jego pytajcie o wrazenia z jazdy M110 - ale na 100% nie powie złego słowa na stare dobre m110;))
O to ja czekam na recenzje z tej jazdy

, bo z tego co pamietam to and6412 dosc sceptycznie odnosil sie do M 110
![[deal]](./images/smilies/deal.gif)
.
Dobrze zrobiles erio, ze pokazales andowi, ze M 110 to nie jest kulas albo taczka.
erio pisze:
Apropo Vmax ... sugeruje powrzucac do tego topiku wiecej fotek z VMaxem waszych autek

) ja na dniach ( jak odbiore fele z regeneracji i wrzuce letnie continentale 205/60R15 na moje nowe baroki 15" planuje wrzucic tu moje 210 km/h moze i filmek aparatem nagram

PS. tulko dobrze wybierajcie miejsca do testowania ... sugeruje autobahn
Do tego akurat to ja nikogo nie bede zachecal, ani namawial

...
P.S. Do M 110 trzeba jeszcze Wookeego przekonac
![[zlosnikok]](./images/smilies/zlosnikok.gif)
, bo Chlopak tez cos marudzil i wybrzydzal, ze dwa cylindry za malo, itp
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Jak bedzie w Warszawie to muuusze Go przewiezc
![[ok]](./images/smilies/ok.gif)
.