hmm wczoraj pojechalem nad morze i wracalem cos kolo 23-0 i ... przy naprawde duzym ruchu
nikt ani jeden!!!!! samochod jadacy z przodu nie mrugnal mi swiatlami !!! do tego mijalem 2 punkty kontrolne panow niebieskich wpatrujacych sie w moje 124 + postoj przed radiowozem oko w oko i nic ... zadnych reakcji ... co do gimnastykowania sie nie ma zadnego problemu bo w aucie leza zwykle zarowki a odlaczenie xenowo z wymiana na zwykla zarowke zajmuje doslownie 3 min i wszystko bedzie fabryczne orginalne az do osrania ...... i zeby bylo jasne ja nie upieram sie ze to jest legalne.
a i wczoraj sprawdzilem sobie spalanie ....

pewnie tu tez zaraz odezwa sie glosy tradycjonalistow bo oczywiscie mam wsadzone LPG a w mercedesie zeby nie bylo watpliwosci to najwieksze zlo na swiecie no i (poza technicznymi sprawami jakie za tym ida) jak kogos stac na MB (nawet za 12tys hehe) to
musi lac paliwo bo inaczej wychodzi na to ze nie to ze jest oszczedny i nie wywala kasy w bloto lub szuka paliwa alternatywnego...tylko ze jestem za biedny na posiadanie MB w benzynie. Tazke od razu
bardzo proszeee podarujcie sobie swoje opinie na ten temat ( bo cofa mnie jak slysze takie teksty) .... Jestem tego swiadom i okropnie mi z tym zle (zart oczywiscie) !!
Tak czy tak koszt przejazdu 110km w 90% po trasie wynosi dokladnie
22zl ( + jakies 3zl odpalanie i gaszenie na PB ) (ale zeby nie bylo dalej jestem ,,smutny i mam poczucie winy,, ze wsadzilem LPG.....) acha dodam ze
nie mam skreconej instalacji zeby mi palila jak najmniej dla oszczednosci :P ... w cyklu mieszanym wychodzi okolo 15l -100km.
Parzac na to ze wczoraj nie znalalem noclegu dzisiaj sobie wroce nad morze za drugie 50zl... i bede bardzo sie cieszyl ze zaoszczedzone przeszlo 80zl z kawalekiem wydam sobie na cos przyjemnego ....
I naprawde przepraszam za bardzo zaczepny i wredny ton tej informacji ale mam dosyc czepiania sie mnie ...tym bardziej ze moj samochod tak jak i 2 poprzednie dam sobie reke uwalic ze byly w zdecydowanie wiekszym stopniu orginalne i fabryczne niz nie jedno auto ,,krzyczacych o pomste do nieba na moje poczynania tradycjonalistow,,
pozdrawiam
<br>
Dodano po 1 godzinach. 39 minutach.:<br>
kali pisze:
Kruszyn, ale Cię wzięło, chciałbym zobaczyć Twóją minę jak wsiadasz za kierownicę swojego CE, czy wygląda tak samo jak moja

To nie mnie tak wzielo

tak go ochrzcila moja
narzeczona:)
ktora swoja droga wczoraj pomykala za kolkiem nad morze

hehe ( wogole w porwnaniu do hondy jest zachwycona co bardzo mnie cieszy)
a moja mina .... hmm widok auta zza okna jak podjezdzalo za pierwszym razem.... masakra.
W srodku hmm po 126 troche bylo plastikowo na poczatku no i deska jakos tyk wysoko osadzona

ale juz oczy sie przyzywczaily i jest naprawde niezle
Za to pierwsze wrazenia z jazdy ... heh .. cisza w srodku i plynnosc tego samochodu powalily mnie
kali pisze:
zajmuje to 30 sekund na stronę, znaczy mogę sobie kilka razy dziennie zmieniać.
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
To mnie zaskoczylo myslalem ze 126 mialo juz fajne rozwiazania ale tu jest jeszcze prosciej wszystko zrobione
kali pisze:
.... i wyszło 13,9 l/100 km
u mnie benzynki wychodzi podobnie LPG jak wyzej

i naprawde nie ma zadnych strat w mocy i zadnych wystrzalow czy gasniec.