Cytuj:
a ja tam z gazem nie mam zadnych problemow( przynajmniej narazie ). Gaznik to dobra rzecz
piękny przykład KE-Jetronic!!!!!
gdyby głupota miała skrzydła to fruwałbyś pewnie jak gołębica....
Cytuj:
Chuck Norris napisał:
ile ustawiać i co ile wymieniać... nie tylko wymieniać parwonbik ale i kable i kopułki bo ich czas używalności też nie jest wieczny a ito trzeba wliczyć w koszty... drioższy przegląd i ciągłe regulacje bo jeśli się dużo jeździ to i mebrany parcieją a co za tym idzie kolejna regulacja gazu itd i tak w kółko macieju...
0 (zero) trafień. Nic nie wymieniam ponad zalecenia producenta. Jedna wymiana membrany w parowniku przez 11 lat (raczej profilaktycznie).
pochwal sie ile km robisz rocznie... bo mi to śmierdzi zgniłymi jajami... i to prosto od ciebie... każdy gazownik ci powie że co 60tys km powinieneś wymienić nawet nie membrany tylko parownik... same membrany nie czyszczą dolotów itd... skoro ty przez 11 lat tylko raz wymieniłeś???? to ile robisz rocznie???? 10 tys???? czyli raz w tygodniu do kościoła???????
więc sorry ale uważam że wogóle nie powinieneś sie tu wypowiadać ani zabierać głosu... po prostu zachowaj resztki godności...
tym bardziej że twoje buty to diesel... po prostu się zamknij a przynajmniej nie udzielaj rad tym co próbują tym jeździć...
Cytuj:
MNIE INSTALACJA LPG I-GEN W SILNIKU M103 K-JET OD WIELU LAT NIE SPRAWIA KŁOPOTÓW.
Nie wymaga nadmiernych kosztów i nic nie zepsuła. Jestem zadowolony.
Cytuj:
Ja mam w podpisie. Używam "butów" (żony zresztą) na codzienne korki, stłuczki i 6km dojazdu do pracy i na zakupy, na sól w zimie (ale nie zawsze bo brak ABS i ASB). Tylko z sentymentu bo szkoda mi 126. Na drogę powyzej 15km zawsze "męczę się w tym luksusie" 126. A latem skuter.
sorry ja uważam że w ogóle nie masz prawa zabierac głosu!!!! nawet jako spostrzeżenia... jedynie co możesz powiedzieć to o żony butach bądź jak ci skuter jeździ...