piterros pisze:
zebda pisze:
Witam...Mam pytanie czy machanie wajcha w automacie w czasie jazdy jest dozwolone
takie było pytanie
a oto odpowiedzi:
piterros pisze:
spotkałem się z opiniami (...) nie sądzę (...) jakiś zgubny wpływ
.:SPEEDYRIDER:. pisze:
Ja zmieniałem biegi ręcznie (...) i nei sadze (...).
czy to ze następnie zboczyliśmy trochę z wątku aż tak ci przeszkadza???
W pewnym sensie mi przeszkadza, bo od pogaduch jest HP, a tu zajżałem po odpowiedź na pytanie, i oczekiwałem odpowiedzi " Jest tak, bo(...)" Oczywiści co się komu wydaje tez jest istotne, ale traktuje takie wypowiedzi jako uzupełnienie pytania, a nie jako cos na czym sie moge oprzeć.
piterros pisze:
Ocet pisze:
zamiast znalezc odpowiedz na zadane na początku dowiedziałem się kim jestem
sądząc po twojej wypowiedzi to właśnie z nimi się identyfikujesz???
poza tym to nie wiem czy się zgrywasz czy pytasz poważnie bo użytkownikowi forum o statusie kombatanta chyba nie trzeba takich pierdół tłumaczyć. Jeśli jednak którakolwiek z moich wypowiedzi o właścicielach automatów i manuali dotknęła cię osobiście to bardzo przepraszam.
Raczej postawiłem się w roli trybuna trybuna ludowego i piszę w imieniu tych którzy mogli się poczuć dotknięci. Osobiście żalu nie czuję. Jedynie niedosyt informacji.
piterros pisze:
Pozdrawiam wszystkich którzy są w temacie i śledzą uważnie
Dziękuje za pozdrowienia irównież pozdrawiam
piterros pisze:
ahaa i jeszcze w ramach uzupełnienia - zobacz sobie Ocet artykuł do którego link podał STOP - czy to nie rozwiewa wszystkich twoich wątpliwości???
Nie, nie rozwiewa, tam też nie ma odpowiedzi na pytanie o wahlowanie w czasie jazdy. Jest napisane, żeby nie stać na neutralu, bez podania konkretnych przyczyn. Piszą, że to zabija niezniszczalny automat.