MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt lip 25, 2025 4:05 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 8 Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Ok zakonczmy temat xenonow bo za duzo o to niepotrzebnej wojny :) I nie spinam sie Michale :) nie mam takiej natury:)
Powiem to po raz ochnasty :) szanuje ludzi ktorzy trzymaja swoje auta w 100% orginale i podziwiam ze maja takie zaparcie bo jezeli to lubia to bardzo prosze:) i zycze im oby ich auta byly w takim stanie jak najdluzej :)
Ale uszanujcie tez takich jak ja ktorzy nie bardzo odchodza od orginalu ale maja troche inny pomysl na auto szczegolnie ze nie jest to zabytek a ja nie jestem emerytem...( tym bardziej ze nie wciskam tam spojlerow neonow w podwoziu czy jakis sportowych wydechow.
Klebik pisze mi tu o tjuning furze ... :/ tylko ze ja nie kupilem tego samochodu ze wzgledu na felgi czy maske a dlatego ze jest w naprawde dobrym stanie technicznym i to mechanik z diagnosta oceniali czy warto go brac czy nie a nie ja ,,bo mi sie podobaly szerokie kola :/,, to tyle :)
Dajmy juz sobie na luz bo szkoda nerwow :)

ex 126 280se Kijek
ex 115 220d

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

georem pisze:
Co to za dwie mordy siedzą w moim aucie
Tak to jest jak sie zostawia otwarte drzwi ... 8) jeszcze sie swiatlami bawia [zlosnik] [zlosnik]

Kolego Kruszyn ciesz sie ksenonami i CE jak najdluzej
[zlosnikz]

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Tu nie chodzi o trzymanie 100% orginalu tylko o przestrzeganie prawa...

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
swój chłop

Jestem tu nowy na tym forum nie znam zbytnio nikogo i nie chce się mieszać do waszych polemik czy to fajnie jak sobie założy ktoś xenony do zwykłych lamp czy też nie ale
TReneR pisze:
Tu nie chodzi o trzymanie 100% orginalu tylko o przestrzeganie prawa...
ale szczerze wątpię TReneR że ty przestrzegasz prawa i w miejscu gdzie jest ograniczenie do 50 to tyle jedziesz.. taka sama sytuacja... każdy niech płaci mandaty za siebie... jeśli nikogo nie razi tak jak pisał w poprzednich postach - i policji to nie przeszkadza to ja nie widzę sensu tego roztrząsać

Ex a jednak w rodzinie W123 240D '77-"Mercbezel"
Ex MB W126 2.8 B Automat '82

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Pewnie, ze mi sie zdarza - ale nie chwale sie tym na forum i nie robie z tego cnoty... ot co!

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

Egon pisze:
ale szczerze wątpię TReneR że ty przestrzegasz prawa i w miejscu gdzie jest ograniczenie do 50 to tyle jedziesz.. taka sama sytuacja...

TreneR jest skompromitowany. A jak ja jeżdżę 50, to mogę się czepiać? Czy jak sikałem na wydmach w Międzyzdrojach w '96, to też już nie? <br>Dodano po 4 minutach.:<br> kruszyn, wrzuć następny temat, bo coś temperatura siada.

Tytuł:
swój chłop

(me: how) pisze:
TreneR jest skompromitowany. A jak ja jeżdżę 50, to mogę się czepiać? Czy jak sikałem na wydmach w Międzyzdrojach w '96, to też już nie?

heheh tak czułem że tak będzie :) mnie to szczerze mówiąc lata co kto robi jeśli mu wygodnie a mi nie przeszkadza w tym przypadku nie oślepia jeśli jest odwrotnie to mrugam długimi - jeśli to nie pomaga to włączam wszystkie światła z przodu jakie posiadam W123 ma ich troszkę ;) i albo ktoś zwalnia albo staje takie życie jak się nic nie widzi - ze swojej tylko i wyłącznie winy. Nie mówię tu że dobrze robi, nie bronię go.... ale czepianie się w nieskończoność mimo że on argumentów słuchać nie chce... to tylko i wyłącznie jego sprawa.. i bezsensowne podtrzymywanie tego tematu mija się z celem.

BMW E21 316 B+G '78 - do sprzedania

Renault 21 1.7 B '92 - do sprzedania

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Kurka, no wiedzialem, ze sie kiedys wyda... teraz o polityce moge zapomniec a i jakies wyzsze stanowisko z takim zyciorysem tez ciezko bedzie... taka kompromitacja.

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

TReneR pisze:
Kurka, no wiedzialem, ze sie kiedys wyda... teraz o polityce moge zapomniec a i jakies wyzsze stanowisko z takim zyciorysem tez ciezko bedzie... taka kompromitacja.

Ty... i me:how tez... bo mimo ze przepisowo jezdzi to nie jest swiadom ile tym sikaniem szkod narobil na wydmach....:P

a ja ... ja to juz wogole mam przerabane bo wyszedlem na najwieksze zagrozenie drog zachodniopomorskiego i nie tylko ... tzw. Kruszyn oslepiacz:P

me:how pisze:

kruszyn, wrzuć następny temat, bo coś temperatura siada.

zapomnij od dzisiaj jestem biernym obserwatorem :P:P bo z mojego pisania wychodzi wiecej afer niz w 4RP :P

ex 126 280se Kijek
ex 115 220d

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

ale tu swietych sie namnozylo [zlosnik]
panowie, ale o so chozi? chce miec takie swiatla, to ma i miec bedzie i nikt mu tego nie wyperswaduje, nawet wy!!(chcialem tylko przypomniec) no chyba, ze z poczucia obywatelskiego obowiazku, ktos powiadomi opowiednie sluzby, celem scigania, tego przestepcy, powiedzialbym nawet zwyrodnialca [oczko] Kruszyna, za bezczelne lamanie prawa i szydercze smianie sie w twarz Policji...

ja tez mowilem, co mi sie w kolegi Kruszyna aucie nie podoba, ale nie siedze tu i nie jade czlowieka, za to ze chce miec cos w swoim aucie. oczywiscie, podobaja mi sie oryginalne mercedesy, ale kazdy robi auto dla Siebie, a nie dla innych. a ze lamie przepisy? wielu z nas to robi, czesto celowo, powiedzialbym z premedytacja, wiec nie badzmy tacy swieci...

Tytuł:
swój chłop

azamat pisze:
ale tu swietych sie namnozylo [zlosnik]
panowie, ale o so chozi? chce miec takie swiatla, to ma i miec bedzie i nikt mu tego nie wyperswaduje, nawet wy!!(chcialem tylko przypomniec) no chyba, ze z poczucia obywatelskiego obowiazku, ktos powiadomi opowiednie sluzby, celem scigania, tego przestepcy, powiedzialbym nawet zwyrodnialca [oczko] Kruszyna, za bezczelne lamanie prawa i szydercze smianie sie w twarz Policji...

ja tez mowilem, co mi sie w kolegi Kruszyna aucie nie podoba, ale nie siedze tu i nie jade czlowieka, za to ze chce miec cos w swoim aucie. oczywiscie, podobaja mi sie oryginalne mercedesy, ale kazdy robi auto dla Siebie, a nie dla innych. a ze lamie przepisy? wielu z nas to robi, czesto celowo, powiedzialbym z premedytacja, wiec nie badzmy tacy swieci...

podpisuję się rękami i nogami 100% racji ;)

BMW E21 316 B+G '78 - do sprzedania

Renault 21 1.7 B '92 - do sprzedania

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Dobra - od dzisiaj zaczynam krasc listwy z mercedesow - i tak juz mam narobione w zyciorysie, wiec co mi tam!!

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

tylko nie mi :P

A swoja droga powiedzcie mi jak w 124 rozwiazna jest regulacja lampy za posrednictwem pokretla w srodku ... mam takowe ... ale niestety nie dziala ... przy lampie widzialem wejscia na wezyki cisnieniowe ( jezeli dobrze sie przygladnalem ) ale mam tam wpiety 1 i do tego nie wiem czy w dobrym miejscu i do czego on...:P

ex 126 280se Kijek
ex 115 220d

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Obrazek

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

TReneR pisze:
Dobra - od dzisiaj zaczynam krasc listwy z mercedesow - i tak juz mam narobione w zyciorysie, wiec co mi tam!!

spoko [zlosnik] tylko pamietaj, ze to nie jest lamanie przepisow kodeksu drogowego( tzn. wykroczenie) a przestepstwo :lol: , za ktore mozesz isc siedziec... za xenony chyba odsiadki nie ma, wiec jak juz chcesz koniecznie to moze tez sobie xenony spraw ;)

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 8 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00