|
witam
zaczynam nowy watek poniewaz chcialem opisac inna sprawe:)
otoz jak wiadomo w moim mietku 124 ciagle dzialalo ogrzewanie (wszystkimi stronami lecialo cieple ) z kolega elektrykiem stwierdzilismy ze to wina tego ukladu pod pokretlami -> po wymianie na inna sztuke jest to samo ---> mierzyl jakies tam napiecia, pomaga jedynie danie jakiejs dodatkowej masy na te male zbiorniczki przy akumulatorze -> podlaczyl mi narazie na krotko tak zebym mial normalne chlodne powietrze podobno nie dochodzi do konca masa na ta plytke po dodaniu dodatkowej masy tam na wtyczce przy akumulatorze pomaga i mam chlodne powietrze i nie leci mi ciepłe (ale za to nie mam mozliwosci pzrelaczania z kabiny)
Pytanie brzmi:
-> jak zrobic zeby ogrzewanie normalnie dzialalo? tj zebym mogl normalnie przelaczac pomiedzy nagrzewaniem a chlodnym powietrzem?
sam juz nie wiem, kupilem ten uklad ale niby nic z tego pomozcie gdzie szukac bledu?
przy okazji spytam jak naprawic aby sterowanie nadmuchem dzialalo poprawnie? problem w tym ze przelaczenie np na szybe nie dziala do konca -> leci rowniez bokami i na odwrot...:/
ps
sprawdzilem slynny bezpiecznik:)
|
|